Persberichten

Energie 2010 groter dan ooit

Publicatiedatum: 15-06-2010

De voorbereidingen voor de vakbeurs Energie 2010 verlopen voorspoedig. Ondanks de crisis blijft energie een hot item. Op dit moment loopt de verkoop voor ten opzichte van vorig jaar. De komende, zesde, editie van deze jaarlijkse vakbeurs vindt plaats van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 oktober 2010 in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Energie 2010 wijst grote en middelgrote energieverbruikers uit de industrie en gebouwde omgeving concreet de weg naar structureel lagere energiekosten.

De beurs wordt in vier hallen ondergebracht; één hal meer ten opzichte van 2009. Dankzij een duidelijke sectorindeling kunnen bezoekers hun weg goed vinden. De hallen worden opgedeeld in de drie sectoren Diensten & Advies, Industrie en Gebouwde Omgeving / Duurzaam.

De beurs biedt alles voor het slim inkopen van energie, het terugdringen van het energieverbruik en energiebeheer. Stuk voor stuk oplossingen die zich snel vertalen in een lager energieverbruik met een minimaal gelijkblijvend comfort. De grote energieleveranciers, contractors en inkoopadviesbureaus zijn als exposant aanwezig. Energie wordt bezocht door energiemanagers, directies, ingenieurs, technisch managers, gemeenten, bouw- en vastgoedprofessionals en facilitymanagers.

Energie 2010
Datum & Openingstijden:
Dinsdag 12 tot en met donderdag 14 oktober 2010
Dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur

Meer informatie over deelnamemogelijkheden:
www.energievakbeurs.nl

Energie 2010 vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurs Milieu. Energie 2010 wordt georganiseerd door VNU Exhibitions Europe in samenwerking met F&B - specialisten in energie en milieu.

-.-.-.-.-.-.-.


Noot voor de redactie (