Uitnodiging voor marktpartijen voor startbijeenkomst derde ronde marktanalyses


* Publicatiedatum 20-09-2010

* Soort Correspondentie

* Beslisdatum 16-09-2010

* Briefkenmerk OPTA/AM/2010/202648

Met deze brief nodigt het college marktpartijen uit voor de startbijeenkomst van de derde ronde marktanalyses. OPTA analyseert in deze derde ronde de markten voor vaste telefonie, ontbundelde toegang, wholesale breedbandtoegang, huurlijnen en omroep. Marktpartijen krijgen de gelegenheid om tijdens deze bijeenkomst de belangrijkste thema's en ontwikkelingen voor deze ronde marktanalyses te presenteren. Deze bijeenkomst is gepland op 14 oktober 2010. Deelnemers dienen zich hiervoor aan te melden.

In deze brief legt OPTA ook uit waarom zij niet overgaat tot snelle reparatie van het door het CBb vernietigde marktanalysebesluit huurlijnen maar met een geheel nieuwe marktanalyse start.

Tot slot kondigt OPTA twee onderzoeken aan waarbij de input van marktpartijen benodigd is. Een onderzoek naar de kosten voor de gespreksopbouw via een mobiele telefoon voor het bellen naar
0800-nummers. En een onderzoek naar de impact van bundeling van telecomdiensten (bijvoorbeeld triple play) op de afbakening van markten.

Download publicatie (PDF Document - 154.01 KB)

Relevante publicaties

...

* CBb vernietigt marktanalysebesluit huurlijnen

Zie het origineel