FloraHolland


FloraHolland actief in ontwikkelen `Water Footprint'

FLORAHOLLAND (29 september 2010) - Op donderdag 14 oktober 2010 organiseert de Horti Fair samen met FloraHolland een Breakfast Briefing op de Horti Fair over de Water Footprint.

FloraHolland is als belangenbehartiger van de sierteeltsector actief betrokken bij de ontwikkeling van ketenbrede initiatieven. In het kader van de ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen in de sierteeltsector zet FloraHolland zich in voor de groeiende aandacht voor waterverbruik in relatie tot waterschaarste. Instappen in duurzaam ondernemen met de Water Footprint is voldoen aan het tijdsbeeld en inspelen op de bewustwording en behoefte aan onderscheidend vermogen van het eigen product, de eigen kwekerij en de klanten. Deze Breakfast Briefing geeft aan wat de kansen en bedreigingen zijn voor alle ketenpartijen in de sierteelt.

De Breakfast Briefing, voorafgaand aan de opening van de beurs, met als thema Water Footprint - Duurzaam Ondernemen met Onderscheidend Vermogen start om 8.15 uur. Deelnemen is mogelijk door een email te sturen aan connectbusinessdevelopment@floraholland.nl.
Inschrijven kan tot 5 oktober 2010.