Gemeente Capelle a/d IJssel

Vergadering Wop Middelwatering

Op donderdag 14 oktober 2010, 20.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Middelwatering in het gemeentehuis, Rivierweg 111.

Op donderdag 14 oktober 2010, 20.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Middelwatering in het gemeentehuis, Rivierweg 111.

Op de agenda staan o.a.: vacature voorzitter Wop, werkgroepen, discussie met gemeenteraadsleden (wat vindt de politiek van een Wop, wat vindt een Wop van de politieke partijen, wat kunnen wij de politieke partijen meegeven in kader van de komende bezuinigingen, wat moet de burger meer doen zodat de wijk leefbaar blijft?). Ook lopende zaken komen aan de orde.
Na afloop van de vergadering is er gelegenheid voor een hapje en drankje ter afsluiting.

Spreekuren:
Wijkwethouder Tineke Keuzenkamp houdt vanaf 19.00 uur spreekuur. Wilt u daar gebruik van maken, meldt u zich dan aan via telefoonnummer (010) 2848234.
Om 19.30 uur houden de buurtagenten, de heren Peter Tilro en/of Raymond Grigorian, en opzichter OBC de heer Ben Prijt spreekuur. Wilt u hen onder vier ogen spreken, dan kan dat. U hoeft dit niet van tevoren te melden.

De spreekuren worden ook gehouden in het gemeentehuis, Rivierweg 111.

De eerstvolgende Wop Middelwatering vergadering is op 8 december 2010 in het nieuwe buurtcentrum de Fluiter, Wiekslag 3.