75% van Nederlanders wil snel en makkelijk weerstand verhogen

14/10/2010 14:00

Biohorma BV

Ongeveer de helft van alle Nederlanders voelt zich in het winterseizoen regelmatig niet lekker. En bíjna iedereen weet dat een goede weerstand kan helpen om gezond te blijven. Toch wil driekwart van de Nederlanders niet al te veel tijd en moeite investeren in het verhogen van de weerstand. Daarom zijn er nu A.Vogel Echinaforce kauwtabletten + vitamine C. En dat betekent: lekker (frambozensmaak!), snel én gemakkelijk extra weerstand.

Gezond blijven óf sneller herstellen na ziekte

De nieuwe Echinaforce kauwtabletten geven dagelijks dat beetje extra weerstand om gezond te blijven óf om sneller te herstellen als je je niet lekker voelt. Dat komt door de hoge dosering Echinacea purpurea; een plant die al sinds jaar en dag bekend staat om zijn weerstandsverhogende invloeden. De Echinacea purpurea wordt hierin bijgestaan door vitamine C - één kauwtablet bevat 50% van de ADH! - die de weerstand extra ondersteunt. Als vuistregel kan gehanteerd worden: één kauwtablet per dag voor de dagelijkse weerstand, twee tabletten per dag voor extra weerstand (bijvoorbeeld als je je niet lekker voelt) en drie tabletten indien wenselijk (bijvoorbeeld om aan te sterken na ziekte).

Grote broer van Echinaforce junior kauwtabletten + vitamine C

Echinaforce kauwtabletten + vitamine C is het eerste weerstandsverhogende product op de Nederlandse markt dat in de vorm van een kauwtablet verschijnt. Althans, voor volwassenen. Want in 2009 kwamen de A.Vogel Echinaforce junior kauwtabletten + vitamine C op de markt. "Na de introductie van de juniorvariant kwamen er ontzettend veel telefonische verzoeken binnen om de kauwtabletten ook voor volwassenen te ontwikkelen", vertelt Bram Brijder van de A.Vogel Gezondheidslijn. A.Vogel ontwikkelde de volwassen variant volgens hetzelfde principe, alleen bevat deze variant tweemaal zoveel Echinacea purpurea-extract.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl






Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie -