Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Excellent Wonen & Leven Beurs 2010 is naast kijk- ook koopbeurs

Van 14 t/m 18 oktober 2010 organiseert het Beursgebouw Eindhoven voor de vijfde keer op rij de Excellent Wonen & Leven Beurs. De beurs is een groots woonevenement waar de bezoeker, in tegenstelling tot andere woonbeurzen, naast kijken ook direct kan kopen.

De Excellent Wonen & Leven Beurs 2010 is een must voor eenieder die in zijn drukke bestaan weinig tijd heeft om alle winkelboulevards af te struinen. De beurs biedt een groot scala aan van verschillende hoogaangeschreven woonbedrijven. Van interieurinrichting, architectuur tot aan tuindesign. De bezoeker hoeft zich niet te beperken tot kijken maar kan ook direct kopen. Naast het grote aanbod van decoractieve spullen en lifestyle producten is het op de beurs ook mogelijk om een complete woning volgens turn-key principe te kopen.

Bezoekers krijgen tijdens de beursdagen een totaalbeeld gepresenteerd van de vele mogelijkheden op gebied van interieur en exterieur. De beurs is voorzien van vier compleet ingerichte woonhuizen waar de bezoeker inspiratie kan opdoen en advies kan inwinnen bij de aanwezige standhouders. Kortom: de Excellent Wonen & Leven Beurs is de ideale gelegenheid om kennis te maken met de verschillende mogelijkheden rondom wonen en leven.

Voor meer informatie over de Excellent Wonen & Leven beurs: www.excellentwonenleven.nl.

Entree openingsavond: E37,50

Entree beursdag naar keuze: E10,00


---Ingezonden persbericht