Ingezonden persbericht


Persbericht
Datum: 24 september 2010

KOOPAVOND

Donderdag 14 oktober 2010

Wil jij ook van een donderdagavond kunnen genieten zonder de zware shoptassen, lange wachtrijen en de duwende mensen? Op donderdag 14 oktober presenteert Panama* voor de tweede keer KOOPAVOND. DE avond waar je kan genieten van de finest sounds uit de Minimal- en Technoscene, net zoals je geniet van het shoppen. Je hoeft je niet druk te maken om de prijskaartjes en de maten. Vergeet even de pashokjes en laat je meeslepen door de tracks die Ille Bitch, Egbert en Dave Ellesmere, die je de hele avond laten voelen als een klein kind in een snoepwinkel.

Egbert

Egbert (Van Der Gugten) is momenteel een van de meest veelbelovende talenten binnen de scene van Electronic Dance Music. Het was liefde op het eerste gezicht toen een vriend van Egbert hem een CD overhandigde van Mauro Picotto. Dit was tevens zijn eerste ontmoeting met Techno. Sindsdien produceerde Egbert zijn eigen tracks en is Nederland's meest veelbelovende talent.

Ille Bitch

Ille Bitch, ook bekend als Michael von L., kroop uit de Haarlemse underground en is momenteel een van 's lands populairste djs. Met een aanstekelijke enthousiasme en eindeloze aandacht voor zijn fans heeft hij zichzelf onmisbaar gemaakt in het uitgaanscircuit.

Dave Ellesmere

Zijn tracks vliegen de digitale toonbank over van NYC tot Tokyo en zijn agenda stroomt internationaal over. Dave Ellesmere, de man die samen met Sandy Hüner in 2007 zijn eigen label, Thirtyonetwenty, opstartte. De releases op dit label werden (inter)nationaal zeer goed ontvangen, dus verwacht een uitermate dansbare set varierend van uptempo-minimal tot jackin' Chicago en alles wat daar tussen zit. Dave heeft zoveel dj-ervaring, aan stilstaande dansvloeren doet hij niet

'KOOPAVOND' Donderdag 14 oktober 2010 te Panama*.

PANAMA* pres. 'KOOPAVOND.' - Donderdag 14 oktober

Line-up: Egbert, Ille Bitch, Dave Ellesmere, VJ Ken Killer

Aanvang: 22:00 uur
Entrance: E 7,50,-
Presale: E 5,- via panama.nl (Paylogic), alle Primera Shops en alle Free Record Shops