Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Excellent Wonen & Leven Beurs 2010

Zowel internationale als landelijke gerenommeerde bedrijven komen naar de beurs

Van 14 t/m 18 oktober 2010 organiseert het Beursgebouw Eindhoven voor de vijfde keer op rij de Excellent Wonen & Leven Beurs. Vergeleken met voorgaande jaren wordt deze vijfde editie nog spectaculairder. Op de beurs zijn internationaal opererende hoog aangeschreven Nederlandse bedrijven en bekende architecten vertegenwoordigd. Naast een exclusief aanbod van interieur en exterieur ligt de focus ook op lifestyle.

Acht huizen

Op de Excellent Wonen & Leven Beurs zijn in totaal acht gerealiseerde huizen ingericht door verschillende grote interieurarchitecten uit het hele land als DMARQ, Bergers, Piet Boon, Marco van Ham en Robert Kolenik. Al deze interieurarchitecten hebben hun sporen, zowel nationaal als internationaal, verdiend. Exclusief voor de beurs zijn zij verantwoordelijk voor de acht droomhuizen. Naast deze huizen laten overige stands zien wat de ongekende mogelijkheden zijn op gebied van woon- en leefgenot.

De Librije op Reis

Speciaal voor de beurs komt het drie sterren restaurant "De Librije op Reis" vanuit Zwolle naar Eindhoven. Men kan genieten van culinaire creaties welke gecreëerd zijn door het team van Jonnie Boer. Reserveren is mogelijk op telefoonnummer 038-8530003.

Voor meer informatie over de Excellent Wonen & Leven beurs: www.excellentwonenleven.nl.

Entree openingsavond: E37,50

Entree beursdag naar keuze: E10,00


---