Gemeente Veenendaal


BEURSVLOER VEENENDAAL 2010

Op donderdag 14 oktober vindt in theater De Lampegiet tussen 16:30 en 18:30 uur de Beursvloer Veenendaal 2010 plaats. Wethouder Marco Verloop verricht de openingshandeling.

Â

Op de Beursvloer ontmoeten verschillende bedrijven, goede doelen, vrijwilligersorganisaties, scholen, sportverenigingen, zorginstellingen, lokale fondsen, de media en serviceclubs elkaar in een informele sfeer. Ook de gemeente Veenendaal is aanwezig op de beursvloer. De gemeente biedt ondersteuning aan goede doelen, vrijwilligersorganisaties of zorginstellingen.

Doel van de Beursvloer Veenendaal is dat de deelnemende partijen âmatches makenâ. Deze hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, creativiteit of faciliteiten. De ene partij biedt iets aan wat een andere partij nodig heeft en krijgt daarvoor iets terug wat de andere partij aanbiedt. Zo ontstaat voor beide partijen een win-win situatie. De gesloten matches worden gecontroleerd en bekrachtigd door de aanwezige notaris. De matches gebeuren met âgesloten beursâ.