Ingezonden persbericht



---

Persinfo
Amsterdam, 14 oktober 2010

Nieuwe samenwerking NS Hispeed

. Partners Selligent en RapidSugar

Om invulling te geven aan de interactieve contactstrategie is NS Hispeed een tweetal nieuwe partnerships aangegaan met Selligent en RapidSugar. Door meer relevante informatie in de dialoog te bieden aan haar klanten is de e-mail marketing van NS Hispeed beter toegespitst op de interesses van de klant.

Sinds de zomer worden de e-mail campagnes van NS Hispeed geheel verzorgd via de "Selligent Interactive Marketing" suite. Deze suite stelt NS Hispeed in staat om haar klanten op een persoonlijke en klantgerichte manier te benaderen met relevante informatie gedurende de gehele reis van de klant.

Voor advies en praktische uitvoering is NS Hispeed een partnership aangegaan met RapidSugar, een Marketing Service Provider met ruime ervaring in het optimaal gebruiken van de suite van Selligent. Samen met deze nieuwe partners en de bestaande partner 2Organize voor het beheer van de marketingdatabase, is een goede synergetische combinatie ontstaan.

Linda Schulte, hoofd Marketing NS Hispeed: "veel van onze klanten ontvangen meerdere uitingen. Door gerichter te communiceren met de juiste boodschap op het juiste moment worden de uitingen relevanter voor onze klanten." Sander van der Blonk, managing director RapidSugar: "NS Hispeed zet de benodigde stappen om klanten op maat te bedienen met relevante communicatie. We zijn er trots op daar een bijdrage aan te mogen leveren".


* * * * *

Noot aan de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen Sheila Stafleu, PR Adviseur NS Hispeed, 088 671 15 55 of e-mail: sheila.stafleu@nshispeed.nl

Over NS Hispeed
NS Hispeed is het hogesnelheidsmerk van NS en biedt hogesnelheidsvervoer aan op nationale en internationale bestemmingen. Naast Fyra verkoopt NS Hispeed ook tickets voor hogesnelheidstreinen als Thalys, ICE International, Eurostar en TGV. NS Hispeed maakt deel uit van Railteam, een samenwerking tussen Europa's belangrijkste hogesnelheidsondernemingen. Railteam sluit de Europese hogesnelheidslijnen naadloos op elkaar aan.


---- --