Digikring netwerkbijeenkomst: Web 3.0


Wegwijs of warboel

AMSTERDAM, 20100928 -- Digikring Groot Amsterdam organiseert donderdag 14 oktober een netwerkbijeenkomst met als onderwerp: "Web 3.0 - wegwijs of warboel?". Web 1.0 heeft naast de beoogde verspreiding van kennis vooral gezorgd voor de webwinkels en reclame. Met de mogelijkheden van Web 2.0 kunnen nu ook alle webconsumenten zelf hun ei kwijt. Web 3.0 is bedoeld om enigszins orde in de ontstane chaos aan te kunnen brengen, door het toevoegen van semantische data. Is door de bomen het bos nog te zien?

Digikring Groot Amsterdam is een pluriform gezelschap dat meer interactie en kennisuitwisseling nastreeft tussen mensen die hun achtergrond hebben in de ICT en Nieuwe Media. Het gemeenschappelijke doel van de leden is het actief uitwisselen van ideeën en informatie om de kwaliteit en kwantiteit van de door de branche geleverde diensten naar een hoger plan te tillen.

Tijdens deze avond komen de volgende sprekers aan bod: Hans Nederbragt, CEO van Trezorix, actief op het gebied van informatie architectuur. Wout Hofman, consultant van TNO Informatie- en Communicatietechnologie gaat in op de gevolgen van de toename van data op het internet voor uw organisatie.

Bezoek www.digikring.net voor meer informatie en meld u aan.





Ingezonden persbericht