Nieuwe locatie voor kwalitatief onderzoek geopend in Den Haag


DEN HAAG, 20101014 -- Sinds deze maand is er in Den Haag een nieuwe locatie geopend voor kwalitatief marktonderzoek. Op de zolder van het 17de eeuwse Stadspaleis "het Spaansche Hof" opent MVB Den Haag een sfeervolle en professionele onderzoekstudio, met twee interview- en meekijkruimtes.

In Den Haag bevinden zich wel veel grote opdrachtgevers van onderzoek, maar tot voor kort was er nog geen goed uitgeruste onderzoekslocatie. Bureaus en opdrachtgevers moesten dus veelal uitwijken naar een hotel of een locatie in Amsterdam of Rotterdam. In dit gat zijn wij gesprongen met onze nieuwe locatie, aldus oprichters Nicoline Kasbergen en Durk Bosma.

Den Haag wordt vaak, onterecht, niet overwogen als stad om onderzoek uit te voeren. De respondenten zijn er `vers', de opkomstpercentages hoog en de bevolking divers, waardoor het zowel mogelijk is om een goede doorsnee uit te nodigen, als hele specifieke doelgroepen.

MVB Den Haag is een zusterbedrijf van DBMI Marktonderzoek & Innovatie. Meer informatie is te vinden op de website www.mvbdenhaag.nl.





Ingezonden persbericht