Ingezonden persbericht



Hersenstichting Publieksdag 2010 over Hersenen en stress Op donderdag 14 oktober 2010 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de achttiende Publieksdag over de hersenen plaats. Dit jaar staat de dag in het teken van stress. Gerenommeerde Nederlandse onderzoekers van universiteiten en academische ziekenhuizen houden in totaal twaalf lezingen. Zij presenteren in begrijpelijke taal waar ze mee bezig zijn en welke ambities ze koesteren. Enkele onderwerpen die aan bod komen: Wat gebeurt er in de hersenen, de gevolgen van chronische stress, en: kunnen we angstige herinneringen wissen? Hierbij ontvangt u het volledige programma.

Voor wie?
De Hersenstichting nodigt zowel direct betrokkenen (patiënten en familieleden, donateurs van de Hersenstichting) als beroepsmatig betrokkenen en onderzoekers uit om deze Publieksdag bij te wonen. Maar ook alle andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Waar?
Beatrixtheater, Jaarbeurs Utrecht.

Aanmelden?
Belangstellenden kunnen zich inschrijven via http://www.hersenstichting.nl/activiteiten/alle-activiteiten/publieksdag-2010.html . Kaarten zijn ¤30 inclusief lunch of ¤15 exclusief lunch. Meldtldt u zich bijtijds aan, want: vol is vol!



Ingezonden persbericht