Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Mooiste woonbeurs van Nederland viert vijfjarig jubileum

Excellent Wonen & Leven Beurs 2010

Op 14 t/m 18 oktober 2010 organiseert het Beursgebouw Eindhoven voor de vijfde keer op rij de Excellent Wonen & Leven Beurs. De beurs is een groots woonevenement waar ook dit jaar hoge kwaliteit, exclusiviteit en een voortreffelijke sfeer centraal staan.

Met het inluiden van het eerste lustrum van de Excellent Wonen & Leven Beurs, zal de beurs dit jaar nog spectaculairder gevierd worden dan voorgaande jaren. Van 14 t/m 18 oktober kunnen bezoekers kennismaken met de laatste trends op het gebied van onder andere tuinontwerp, woonkamers, keukens en slaapkamers van hoogaangeschreven bedrijven. Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan badkamers en badkamerinterieur. Zo zal er het meest exclusieve bad van Nederland gepresenteerd worden. Dit bad, dat is ingezet met mozaïek, heeft een waarde van ongeveer 34.000 euro! Naast interieurdesign kan er ook genoten worden van luxe producten zoals exclusieve sieraden van bekende topmerken en snelle auto's van Maserati Nederland.

De Librije

Speciaal voor deze gelegenheid komt "De Librije op Reis" vanuit Zwolle naar Eindhoven! "De Librije op Reis" is speciaal voor exclusieve evenementen, zoals de Excellent Leven & Wonen Beurs, gebouwd. Van stoelen met het geborduurde logo tot en met de kroonluchter aan toe. Gasten kunnen er genieten van de culinaire creaties welke gecreëerd zijn door Jonnie Boer, in de gastvrije ambiance van zijn etablissement en met de service van zijn zwarte en witte brigade. Jonnie en Thérèse hebben speciaal voor De Librije op Reis een menu- en wijnkaart ontwikkeld, passend voor een lunch of diner op locatie. Recent is De Librije door Gault Millau wederom uitgeroepen tot 'Restaurant van het Jaar'. Reserveren is mogelijk op telefoonnummer 038-8530003.

Ingerichte woonhuizen
De beurs is vergeleken met voorgaande jaren royaler opgesteld. Naast een toename van het aantal stands wordt er dit jaar ook ruimte gecreëerd voor twee fraaie woonhuizen. Deze stands zijn ingericht als ware droomwoningen en zijn tot stand gekomen door verschillende gerenommeerde kwaliteitszaken.

Lagere btw-heffing
Een interessant gegeven dat onlangs bekend is gemaakt in diverse nieuwsbladen: Demissionair minister van Financiën Jan Kees de Jager verlaagt tijdelijk de btw op het arbeidsloon voor een verbouwing of renovatie van 19 naar 6 procent. De btw-verlaging gaat in vanaf 1 oktober 2010 en geldt tot 1 juli 2011. Een perfecte en aantrekkelijke tijd om woningen te verbouwen. Voor meer informatie: www.excellentwonenleven.nl