Ingezonden persbericht


*PERSBERICHT*

Vier genomineerden Data Quality Award 2010

Het Wereld Natuur Fonds, T-Mobile Netherlands, Essent Belgium en Pon's Automobielhandel zijn door de vakjury genomineerd voor de Data Quality Award 2010. Deze organisaties steken volgens de vakjury met kop en schouders boven de andere inzendingen uit. De jury is blij te zien dat het niveau van de cases nog ieder jaar toeneemt. "Deze cases illustreren dat er branchebreed een visie op datakwaliteit ontstaat als essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering".

Sterke cases
Kees Groenewoud, juryvoorzitter Data Quality Award is blij met de sterke cases. "Gelet op het niveau van de inzendingen voor de Data Quality Award 2010, doet het ons goed om te zien dat bedrijven in toenemende mate investeren in datakwaliteit. Dat is belangrijk, omdat investeren in datakwaliteit gelijk staat aan investeren in klanten."

Uitreiking
De Data Quality Award wordt donderdag 14 oktober a.s. uitgereikt in het Klooster te Noordwijk. De uitreiking is de feestelijke afsluiting van DDMA's Dag van de Datakwaliteit. Hier geven gerenommeerde sprekers als Jan Pieter Lips (Nectar), Martin de Lusanet (ING) en Geert Munnichs (Rathenau Instituut) vanuit hun expertise inzicht in trends, praktijk en strategie voor het efficiënt gebruiken van klantgegevens.

Primeur
Tijdens de Dag van de Datakwaliteit zullen de genomineerden hun cases voor het eerst presenteren aan het publiek. De aanwezigen kunnen een stem uitbrengen op hun favoriet voor de publieksprijs. Toegangskaarten voor de Dag en Award zijn nog verkrijgbaar via de website van DDMA.

De Dag van de Datakwaliteit en Data Quality Award worden mogelijk gemaakt door Human Inference, Cendris, CDDN, EDM Media, SmartFocus, DHL Global Mail en DM Interface.


* EINDE BERICHT *

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht