Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Plantronics komt met Voyager(TM) PRO+ bluetooth headset voor smartphone-gebbruikers Headset voor de smartphone-generatie maakt multi-tasking mogelijk

Hoofddorp, 14 oktober 2010 - Plantronics - (NYSE:PLT) breidt zijn portfolio Bluetooth(TM) producten uit met de nieuwe Plantronics Voyager(TM) PRO+ Bluetooth(TM) headset, de nieuwe versie van de award-winnende Voyager PRO en een favoriet bij liefhebbers. Deze headset is onderdeel van een reeks smart headsets die zijn afgestemd op het groeiende aantal smartphone-gebruikers.

Flexibel en mobiel werken wordt steeds meer de norm. Hierdoor hebben werknemers technologieën nodig die betrouwbaar zijn en deze lifestyle ondersteunen. De Voyager PRO+ is ontworpen voor de groeiende generatie smartphone-gebruikers. De headset bevat nieuwe functies waaronder A2DP technologie voor het streamen van muziek, podcasts en GPS navigatie; handige verbeterde spraak-alerts die gebruikers informeren over de resterende spreektijd, het volume, de status van de batterij en mute. De headset is verpakt in een milieuvriendelijke verpakking met de nieuwe merkidentiteit.

Mobiele professionals
De Plantronics Voyager PRO+ is gemaakt voor de mobiele professional die superieure noice cancellation vereist in een geluidsrijke omgeving. De knoppen voor power, volume en mute zijn makkelijk toegankelijk en via multipoint technologie kan de headset worden aangesloten op twee verschillende mobiele telefoons. Daarnaast is de headset makkelijk op te bergen. De lithium-polymeer batterij biedt tot zes uur onafgebroken gesprekstijd en vijf dagen standby-tijd, dit is meer tijd dan de meeste mobiele telefoons bieden.

Uitstekende geluidskwaliteit
De Plantronics Voyager PRO+ wordt geleverd met AudioIQ2, Plantronics digitale signaalverwerking (DSP) technologie en een unieke verstelbare dual-microfoon. Terwijl andere headsets geluidsreductie leveren ten koste van de geluidskwaliteit, biedt deze headset sublieme geluidskwaliteit. Dit komt doordat de microfoonboom dicht bij de mond geplaatst kan worden zodat het stemgeluid goed wordt opgevangen en de AudioIQ2 technologie het omgevingsgeluid er effectiever uit kan filteren, inclusief behoud van het natuurlijke geluid van de stem.De headset minimaliseert tevens windruis, een grote stoorzender tijdens gesprekken. De Plantronics Voyager PRO+ is voorzien van drie lagen WindSmart(TM) technologie.

Tenslotte levert de Voyager PRO+ ongeëvenaarde inbound audiokwaliteit om er zeker van te zijn dat ieder woord gehoord wordt, zowel voor de beller als de persoon die gebeld wordt. De headset beschikt over een speaker die zorgt voor full-spectrum audio waardoor de gesprekken rijker klinken.

Nieuwe generatie
'De smartphone generatie van vandaag de dag wil een headset die past binnen een lifestyle die gericht is op het slimmer werken, evenals audiokwaliteit waar ze op kunnen bouwen', aldus Stuart Bradshaw, EMEA consumer marketing manager. 'De Voyager PRO+ biedt hands-free gemak en is een aanvulling op het mobiele werken. De combinatie van de geluidskwaliteit en optimale comfort en usability maakt de headset tot een ideale partner van de laatste generatie smartphones en apparaten.'

Prijs en beschikbaarheid
De Plantronics Voyager PRO+ is beschikbaar vanaf 1 november en de prijs is ¤ 99,99.

OVER PLANTRONICS
Plantronics is wereldleider in persoonlijke audiocommunicatie voor professionals en consumenten: van Unified Communication-oplossingen tot bluetooth-headsets. Dankzij bijna 50 jaar ervaring in innovatie en klantgerichtheid biedt Plantronics ongeëvenaarde audio-ervaring en kwaliteit. Plantronics wordt gebruikt door elk bedrijf in de Fortune 100 en is de eerste keuze voor luchtverkeersleiding, alarmnummers en de New York Stock Exchange. Kijk voor meer informatie op: http://www.plantronics.com.