Gemeente Sittard-Geleen


PERSBERICHT

Groenafval Sittard-Geleen twee maanden gratis

Sittard-Geleen, 14 oktober 2010 - Inwoners van Sittard-GGeleen kunnen vanaf donderdag 15 oktober 2010 twee maanden lang gratis het groenafval brengen naar de milieuparken of de Biomassacentrale.

,,Het is het derde jaar in successie dat we in de herfst onze inwoners de mogelijkheid bieden om hun groenafval zonder extra kosten naar het milieupark te brengen,' aldus wethouder Els Meewis (afval en reiniging). ,,De vraag van onze inwoners naar deze voorziening is groot. Bovendien kunnen we zo samen helpen om de overlast van bladeren zo gering mogelijk te houden.'

Zowel bladeren als snoeiafval kan tot 15 december gratis gebracht worden naar de milieuparken in Sittard, Geleen en Born, of naar de Biomassacentrale (Rijksweg

Noord 301 in Sittard). De regeling om groen- en bladafval gratis te brengen, geldt alleen voor de inwoners van de gemeente Sittard-Geleen. Dus neem een geldig legitimatiebewijs mee.

De ervaring leert dat het op een doordeweekse dag minder druk is bij het milieupark dan op een zaterdag. De biomassacentrale is op zaterdag gesloten.




Gemeente Sittard-Geleen