Ingezonden persbericht


Persbericht

Factuur versturen in een paar muisklikken
FacturenPost nu ook voor kleine ondernemers

WEESP / DEN HAAG, 14 OKTOBER 2010 - Zelfs de kleinste ondernemer kan voortaan gebruik maken van FacturenPost, een gemaksdienstverlening waarbij de complete factuurafhandeling van afdrukken, vouwen, envelopperen, frankeren en verzenden door TNT Post en Asperion wordt overgenomen.

FacturenPost was tot voor kort met name geschikt voor bedrijven die regelmatig grote aantallen facturen verstuurden en hiermee kosten- en tijdsbesparingen realiseerden. Door de verdere intensivering van de samenwerking tussen TNT Post en Asperion, leverancier van online boekhoudsoftware, biedt FacturenPost ondernemingen nu ook de mogelijkheid om per factuur af te rekenen. Bovendien hoeft geen apart abonnement te worden afgesloten en zijn er geen vaste kosten. Hiermee wordt FacturenPost ook aantrekkelijk voor bedrijven die maar een paar facturen hoeven te versturen. Voor slechts 99 eurocent per factuur en in een paar muisklikken wordt de factuur vanuit de digitale administratie naar de fysieke brievenbus van de debiteur gestuurd. De betaling gebeurt via een prepaid tegoed dat kan worden opgewaardeerd via iDEAL.

Over TNT POST
TNT Post verwerkt dagelijks 15 miljoen poststukken (waarvan 400.000 pakketten) naar ruim 7,6 miljoen bestemmingen in Nederland. Het bedrijf distribueert daarnaast post in een aantal Europese landen. Van groeiend belang zijn diensten die elektronische data omzetten in fysieke post. TNT Post is in de eerste plaats actief op het gebied van post: collectie, sortering, transport en aflevering van brieven en pakketten. Daarnaast is de onderneming gespecialiseerd in data- en documentdiensten, direct mail, e-commerce en internationale post. TNT Post heeft zo'n 58.000 mensen in dienst in Nederland. De omzet van TNT Post in het eerste halfjaar van 2010 bedroeg 2.060 miljoen euro. TNT Post is onderdeel van TNT N.V. TNT is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als onderneming en heeft partnerschappen gevormd met het World Food Programme en het Milieuprogramma van de Verenigde Naties om wereldwijd tegen honger en milieuvervuiling te strijden.

Over Asperion
Asperion is een bekende leverancier van online software diensten voor het MKB. Naast online boekhouden en facturatie wordt een breed gamma aan andere financieel administratieve software voor het MKB geboden die zich kenmerkt door de combinatie van zeer rijke functionaliteit, een uitstekende support en een gunstige aanschafprijs. - Voor meer informatie : www.asperion.nl

-----------------Einde bericht -----------------------------------