Cowpunks gaat nieuwe website Airport Weeze bouwen


ELST, 20101014 -- Op donderdag 14 oktober 2010 heeft het in Elst (Gld) gevestigde bedrijf Cowpunks Online Marketing & Services opdracht gekregen om de nieuwe website voor Airport Weeze te bouwen. De nieuwe website voor het in Duitsland gelegen vliegveld gaat 28 januari de lucht in. De komende maanden wordt hard gewerkt aan de realisatie van de drietalige website.

De huidige website van het vliegveld is aan vernieuwing toe. De website die gemiddeld 300.000 bezoekers per maand trekt wordt opnieuw ingericht en van een nieuw ontwerp voorzien. Doel is vooral om de site gebruiksvriendelijker te maken.

De luchthaven heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Passagiersaantallen blijven stijgen en het aantal luchtvaartmaatschappijen dat vliegt vanuit Weeze is de laatste jaren fors toegenomen. Ryanair is één van de grotere carriers op de luchthaven. Het passagiersaantal zal dit jaar rond de 2,5 miljoen uitkomen zo is de verwachting van het vliegveld.

Cowpunks is bijzonder blij met de opdracht van het snelgroeiende vliegveld. Na websites voor onder andere Skoda, profbasketbalclub Magixx en Strukton is dit een mooie opsteker voor het bedrijf uit Elst. Cowpunks is ook verantwoordelijk voor een groot aantal websites voor het MKB uit de regio.

Meer informatie: www.cowpunks.nl





ingezonden persbericht