Gemeente Borsele

`Het beste dan maar' van Ernesto & Marcellino en Wilfried Finkers

Vrijdag 15 oktober komen Ernesto & Marcellino samen met Wilfried Finkers hun jubileumshow `Het beste dan maar' om 20.00 uur in De Stenge in Heinkenszand. Een tijdloos staaltje rauwe onbenulligheid met een zeer hoge grapdichtheid.

Wilt u alle problemen een keer vergeten, aanschouw `Het beste dan maar' samen met de vele trouwe én nieuwe bezoekers waar dit trio al die tijd mee bezig is geweest. De boodschap die ze over willen brengen is duidelijk: denk niet alleen aan jezelf, denk ook eens aan iets leuks.

`Het beste dan maar' bevat hoogtepunten uit de zeven theatershows van Ernesto & Marcellino, waarvan de laatste vier samen met Wilfried Finkers. In de vijtien jaar van hun bestaan zijn deze `cabareteske actionpainters die de humor in vette halen de zaal in spetteren' (Noord-Hollands Dagblad) uitgegroeid van `het beste bewaarde theatergeheim van Nederland' (De Telegraaf) tot `komisch supertrio' (Leeuwarder Courant). Hun boekhouder heeft berekend dat, als deze trend zich voortzet, ze over tien jaar een kwart eeuw in het vak zitten. Tijd dus voor een jubileum. Info: www.ernesto-marcellino.nl.

Prijs en reservering

De toegangsprijs bedraagt EUR 16,- en voor jongeren tot achtien jaar EUR 14,-. Reserveren kunt u bij het VrijwilligersHuis op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 15.00 uur en op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur, (0113) 311999, info@vrijwilligershuis.nl of www.cultureleraadborsele.nl.