UMC St Radboud


Bezoek 15 oktober het UMC St Radboud op de Loopbaanbeurs Zorg 08-10-2010

De Loopbaanbeurs Zorg vindt plaats op 15 oktober van 10.00 - 19.00 uur in het NEC Stadion. Op de Loopbaanbeurs Zorg is een groot aantal instellingen en bedrijven uit de Nijmeegse Zorg/Welzijnssector aanwezig, waaronder het UMC St Radboud. De beurs is interessant voor een breed publiek: schoolverlaters, ROC/HBO-V afgestudeerden én iedereen die zich wil oriënteren op een andere carrière of op zoek is naar een andere baan. Op de Loopbaanbeurs Zorg staan verschillende thema's centraal: gezondheidszorg, geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, bejaardenzorg, ziekenzorg, kinderopvang, jeugdzorg, kraamzorg, mantelzorg, thuiszorg en verslaafdenzorg.

Maak kennis met het UMC St Radboud

Diverse afdelingen van het UMC St Radboud zijn aanwezig op de Loopbaanbeurs. U kunt kennismaken met vertegenwoordigers van de afdelingen:

* Operatiekamers;

* Intensive/Medium Care;

* Cardiologie;

* Heelkunde;

* Geriatrie;

* Apotheek/CSA;

* Algemeen Interne Geneeskunde;

* Radboud Zorgacademie.

U krijgt een goed beeld van wat werken op deze afdelingen inhoudt. Ook kunt u bij deze vertegenwoordigers terecht voor al uw vragen. En natuurlijk vindt u bij onze stand onze meest recente vacatures.

Workshop

U kunt twee maal deelnemen aan een workshop waarin we een casus behandelen. Een oudere dame, mevrouw de Wit, wordt onwel en moet naar het ziekenhuis. Is het haar hart? Haar reuma? Haar toestand verslechtert; ze moet naar de OK om geopereerd te worden. Na de operatie worden haar vitale functies nog enkele dagen op de IC bewaakt. Tijdens de workshop laten we zien wat de bijdrage is van alle afdelingen aan het zorgproces van mevrouw de Wit.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de Loopbaanbeurs Zorg op de website.