Gemeente Westervoort

Podiumbeest zoekt jong talent!

Ben jij tussen de 13 en 24 jaar en een podiumbeest voor of achter de schermen? Laat je talent dan zien tijdens het Open Podium, bijvoorbeeld op 15 oktober in Zevenaar!

Podiumbeest zoekt: zangers, dansers, acteurs, rappers, poetryslammers, dj's, bands en acts. Of ligt jouw talent achter de schermen en wil je helpen met techniek, productie of promotie? Meld je dan aan via een mail naar info@podiumbeest.com. Ook voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@podiumbeest.com of bellen naar (026) 3510510. Op www.podiumbeest.com kun je er alles over lezen.

Podiumbeest organiseert Open Podia voor en met jongeren in het kader van Cultuurpact rond Arnhem. Met Cultuurpact zetten de provincie Gelderland, gemeenten en KCG zich samen in voor versterking van kunst en cultuur in de regio. De gemeenten die meedoen zijn Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Wageningen, Westervoort en Zevenaar. Jongerenwerkers in deze gemeenten organiseren de Open Podia en workshops en betrekken daar actief jongeren bij.

Data en locaties Open Podia:
15 oktober: Jongerencentrum 4All Zevenaar
23 oktober: De Kultuurklup Elst
23 oktober: Jongerencntrum de Uitvlucht Elst
6 november: CC de Kinkel Bemmel

De toegang is gratis. De winnaars van de Open Podia nemen het tegen elkaar op in de finale, op zondag 14 november 2010 in het Posttheater in Arnhem.

Meer informatie over Cultuurpact? Klik op de onderstaande link of kijk op www.cultuurpact.nl.

Cultuurpact

Dorpsplein 1 6931CZ; P: Postbus 40 6930 AA; T: (026) 3179911; F: (026) 3113623 E: gemeente@westervoort.nl