Gemeente Spijkenisse


Wethouder Mourik opent website voor burgerraadpleging

12 oktober 2010

Kruispunt Groene Kruisweg

Door middel van deze website kunnen inwoners meepraten en meedenken over de verkeerssituatie in Spijkenisse.

Op vrijdag 15 oktober 2010 opent wethouder Christel Mourik om 10.30 uur in het Stadhuis, burgerzaal 2, de speciale website over het Gemeentelijk Verkeers- en Vervoersplan (GVVP).

Praat mee over verkeers- en vervoersplan
Door middel van deze website kunnen inwoners meepraten en meedenken over de verkeerssituatie in Spijkenisse. Voordat het plan wordt opgesteld wil de gemeente weten wat inwoners vinden over de bereikbaarheid van Spijkenisse per auto, fiets en openbaar vervoer. Daarbij komen natuurlijk ook zaken naar voren zoals leefbaarheid, veiligheid en milieu. Via stellingen op de website kunnen inwoners hun ideeën en wensen inbrengen. Maar het is wel de gemeenteraad die uiteindelijk beslist.

De antwoorden worden bij het opstellen van het verkeers- en vervoersplan meegenomen. In het plan staan dan de richtlijnen voor de komende jaren omtrent al het verkeer en vervoer in, van en naar Spijkenisse. Het plan moet september 2011 klaar zijn.

De gemeente wordt bij het opstellen van het plan begeleid door het verkeerskundig adviesbureau Goudappel Coffeng. Via de volgende link is de website vanaf vrijdag te bezoeken www.spijkenisse.nl/gvvp