RTL Group

Dan Karaty, Kim-Lian, Kim Kardashian en Bruce Willis in 'Van Der Vorst Ziet Sterren'

Vrijdag 15 oktober gaat Peter van der Vorst in New York op bezoek bij Dan Karaty. Het populaire jurylid uit Hollands Got Talent en So You Think You Can Dance laat zien waar hij vandaan komt en vertelt in Van Der Vorst Ziet Sterren hoe zijn leven er uitziet.

Peter is ook aanwezig bij de première van Legally Blonde, waarin Kim-Lian van der Meij de hoofdrol speelt. De musicalster laat haar huis zien en stelt haar complete gezin voor. Ook toont ze unieke beelden uit haar jeugd en fragmenten van de Miniplaybackshow, waaraan ze op 6-jarige leeftijd meedeed.

In Milaan heeft Peter een ontmoeting met een van de meest besproken en meest sexy vrouwen van Amerika: Kim Kardashian. Samen met haar zussen is ze te zien in de reallife soap Keeping Up With The Kardashians, die wereldwijd is uitgegroeid tot een hit. Het werd een opmerkelijk gesprek waarbij ook haar moeder (en manager) Kris aanschoof.

Tot slot spreekt Peter in New York met vier van de grootste Hollywood-sterren: Bruce Willis, John Malkovich, Morgan Freeman en Helen Mirren. Ze spelen de hoofdrollen in de nieuwe actiekomedie RED die vanaf volgende week in de Nederlandse bioscopen is te zien.

Uitzending: RTL 4, vrijdag 15 oktober, vanaf 23.00 uur.
---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel: 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.nl.