Wim Touw reikt Bestuursbokaal PO uit op Nyenrode Business Universiteit

14/10/2010 12:54

Dyade

Dyade heeft vier jaar geleden het initiatief genomen het beste Bestuursverslag van Nederland te belonen met de Bestuursbokaal.

Dit jaar zijn er uit de tientallen kwalitatief hoogstaande inzendingen de Bestuursverslagen van de volgende drie besturen genomineerd:


- Salto te Eindhoven


- Penta Primair te Grootegast


- INOS Breda

Het is de jury opgevallen, dat de kwaliteit van de inzendingen jaarlijks toeneemt. Naast het toevoegen van inhoudelijk goede informatie worden jaarverslagen steeds vaker professioneel vormgegeven en vormt het verslag een belangrijke schakel in de communicatie van het bestuur. Het Bestuursverslag blijkt een belangrijk document in het kader van maatschappelijke verantwoording.

Drs W.A. (Wim) Touw RA

Wim Touw is de voorzitter van de Werkgroep Nieuwe Richtlijnen Jaarverslaggeving Onderwijs. Leden van de werkgroep zijn onder andere de VO raad, de PO raad, de HBO raad, het Ministerie OCW, de NIVRA en Ouderorganisaties. Daarnaast is Wim onder andere lid van de Raad van Toezicht van De Haagse Hogeschool en partner van KPMG Nederland. KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in audit, tax en advisory.

Over Dyade

Dyade (www.dyade.nl) is de grootste dienstverlener in het onderwijs van Nederland. Dagelijks verlenen ruim 400 medewerkers diensten op het gebied van bedrijfsvoering aan schoolorganisaties. De dienstverlening wordt gekenmerkt door een integraal aanbod van diensten. Van salarisverwerking tot en met advisering op het gebied van governance. Al naar gelang de behoefte profiteren onderwijsorganisaties - en tegenwoordig ook kinderopvang en peuterspeelzalen - van een ruime en flexibele dienstverlening en maatwerk oplossingen. Dyade is ISO-gecertificeerd en heeft ruim 450 besturen in het primair en voortgezet onderwijs als klant.

Persuitnodiging

De uitreiking is op 15 oktober 2010, om 11.00 uur te Nyenrode Business Universteit (Ridderzaal). Aanmelding om aanwezig te zijn via: Herman de Wild, 06-13716693.





http://www.dyade.nl



http://www.dyade.nl