Van Brussel en Lebouille bundelen krachten

15/10/2010 10:10

Van Brussel trends in meat

Van Brussel trends in meat maakt bekend volledig samen te gaan met Lebouille Valkenburg.

Lebouille, gevestigd middenin Valkenburg, is vooral bekend als leverancier voor het topsegment horeca in Nederland en België. Van Brussel trends in meat is in Nederland een belangrijke speler in de foodservice markt, waaronder horeca, waardoor leveringen aan klanten van Lebouille ook voor de toekomst gewaarborgd zijn.

Samen verder

Van Brussel trends in meat en Lebouille zullen in januari 2011 samengaan op één locatie in Born. Op die plek creëren zij een nog beter geoutilleerd vleesbedrijf, met een grotere slagkracht in Nederland. Ernest Lebouille, directeur Lebouille: "Een groot aantal toprestaurants wordt door ons voorzien van het beste vlees uit de markt, maar in het centrum van Valkenburg konden we helaas niet uitbreiden. Door het samengaan met Van Brussel zullen we ook in de toekomst onze groeiende klantenkring kunnen blijven bedienen." De overname van Lebouille heeft geen consequenties voor de werkgelegenheid in het bedrijf en klanten houden dan ook hun vertrouwde contactpersonen.

Traditie en groei

"Lebouille is een bedrijf waar traditie, productkennis en de klantrelatie hoog in het vaandel staan.", zo laat Michiel Meier Mattern, directeur bij Van Brussel trends in meat weten. "Die elementen willen we behouden en ook ten goede laten komen aan onze eigen klanten." Het vleesbedrijf onderhield al lange tijd goede contacten met Lebouille. Van Brussel trends in meat wil met deze stap haar dienstverlening in de horeca uitbreiden. "Lebouille heeft een zeer hoogwaardig en culinair assortiment. Die producten kunnen we nu ook aanbieden aan onze eigen klanten en aan Deli XL, waarmee we nauw samenwerken."

Het nieuwe bedrijf bezit zal in de komende maanden verder vorm krijgen. In januari 2011, op de European Fine Food Fair (EFFF) in Maastricht, zal de onderneming zich in haar nieuwe vorm aan afnemers en relaties presenteren.





http://www.vanbrussel.eu