Blauw Research


Blauw Research ondersteunt Het Nieuwe Werken

14 oktober 2010 door Blauw Research

Deze grafiek geeft inzicht in wat Blauwers doen aan Het Nieuwe Werken.

Werknemers van Blauw Research zijn positief over hun werkgever als het gaat om Het Nieuwe Werken. Ze geven gemiddeld een 7,1 voor de mate waarin Blauw Research hen ondersteunt bij Het Nieuwe Werken (HNW). Vier op de tien geven zelfs een 8 of hoger!

Bij Blauw Research is er ruimte om flexibel te werken. Ook laten de werkzaamheden dit toe. Werknemers zeggen gemiddeld 57% van hun werk op een andere locatie dan het eigen kantoor te kunnen doen. 43% van de medewerkers geeft aan dat zij zelf regelmatig mogen bepalen waar of wanneer ze werken. Voor 11% geldt dat zij dit zelfs vrijwel altijd zelf mogen bepalen. Medewerkers vinden dit ook de meest wenselijke situatie. 56% geeft aan graag regelmatig zelfs te bepalen wanneer en waar te werken, 32% bepaalt dit graag altijd.

Maar wat dóen Blauwers nu echt aan Het Nieuwe Werken? 43% van de Blauwer zegt altijd of regelmatig op een of meerdere manieren flexibel te werken. En wat gaan Blauwers doen tijdens de Week van Het Nieuwe Werken? Dan staat met name een dagje thuis of op een andere locatie werken op de planning.