Gemeente Valkenburg aan de Geul

âWarmlopen voor Valkenburgâ op BKD groot succes

Voor het eerst presenteerden een aantal Valkenburgse ondernemers en de gemeente Valkenburg aan de Geul zich afgelopen week gezamenlijk op de Bedrijven Kontakt Dagen in Maastricht. Onder het motto âWarm lopen voor Valkenburgâ bezochten vele geïnteresseerden de stand van Cycle Center Valkenburg, Liberty Cars, Inconel, Frissen Intern Transport en Groen Techniek, Koninklijke Horeca Nederland, 5NUL8 Grafische Producties en de gemeente.

undefined
Valkenburg Paviljoen

Tijdens de drukbezochte ondernemersborrel werden twee Valkenburgse ondernemers door wethouder Willem Thijssen speciaal ontvangen. Greenshop van Appeven vanwege hun knappe tweede plaats bij de verkiezing tot Beste Groenteman van Nederland. Slagerij Sleijpen kreeg dit voorjaar tijdens de toonaangevende internationale beurs IFFA in Frankfurt een Gouden bekroning voor de topkwaliteit haar eigen Grottenham.
Â
BKD 2011
Wethouder Willem Thijsen zet slagerij Sleijpen (links) en Greenshop van Appeven in het zonnetje

Tijdens de BKD maakten bezoekers van het Valkenburg-Paviljoen kans op mooie prijzen. Cycle Center bood een Vespa picknick-arrangement voor twee personen, Inconel een gloednieuwe laptop en Koninklijke Horeca twee klokken. Tenslotte maakte Frissen een winnaar blij met een cadeaubon ter waarde van tweehonderd euro en bood Liberty Cars een gratis APK-keuring.
Â

BKD 2010
Bekendmaking van de prijswinnaars
Â