Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 15-10-2010

Ex vernield auto Dongense

KAATSHEUVEL - De politie heeft vanmorgen een 20-jarige inwoner uit Vliojmen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht de auto van zijn 19-jarige ex-vriendin uit Dongen te hebben vernield. De man is ingesloten.

Vanmorgen rond 02.00 uur werd de 19-jarige vrouw door buurtbewoners in kennis gesteld dat haar auto, die voor de woning geparkeerd stond vernield was. Ze ging kijken en zag dat onder andere alle ruiten kapot waren. De politie werd geïnformeerd en stelde een onderzoek in. Dit onderzoek leidde naar de verdachte. Tijdens het verhoor op het bureau ontkende hij de vernieling.

Oosterhouter opgepakt met GHB en amfetamines

OOSTERHOUT - De politie heeft vanmorgen op de Lijndonk een 41-jarige Oosterhouter aangehouden voor het overtreden van de Opiumwet. De man werd rond 02.00 uur door agenten gecontroleerd. Hij stond naast zijn auto en maakte een verwarde indruk. Tijdens het gesprek hadden de agenten het vermoeden dat de man onder invloed van verdovende middelen verkeerde. In zijn kleding trof de politie twee gripzakjes met amfetamines aan. Tijdens het doorzoeken van zijn auto vond de politie zes flessen gevuld met vermoedelijk GHB. De goederen zijn in beslag genomen. Op het bureau legde de Oosterhouter een bekennende verklaring af. totale hoeveelheid GHB betrof 3 liter.

Politie vordert rijbewijzen in van dronken automobilisten

RAAMSDONK - De politie heeft vanmorgen, tegen 02.00 uur op de Kerklaan een 21-jarige automobilist uit Raamsdonk van de weg gehaald. Tijdens controle bleek dat hij onder invloed van alcohol verkeerde. Een ademtest op het bureau wees uit dat gij ruim 9 keer de toegestane hoeveelheid alcohol overschreed. De man had 740 ug/l (beginnend bestuurder). Zijn rijbewijs mocht hij op het bureau achterlaten.

RIJEN - rond de klok van 00.30 uur werd in de Van Hogendorpstraat een 24-jarige automobilist uit Rijen aangehouden. Ook hij verkeerde onder invloed van alcohol. Bij hem wees de ademtest uit dat hij 650 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd eveneens ingevorderd.

ANDEL - Op de hoge Maasdijk in Andel mocht gisteravond rond 23.00 uur een 58-jarige automobilist uit Veen mee naar het bureau voor het rijden onder invloed. Hij was met zijn auto tegen een geparkeerde auto gereden waarna hij van de dijk reed. Een ademtest wees uit dat de man 515 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Voorzien van een rijverbod mocht hij na verhoor vertrekken.

Ex-man vernielt huisraad en bedreigt echtgenoot

ALMKERK - De politie heeft gisteren een 47-jarige man aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 46-jarige ex-partner te hebben bedreigd en vernielingen in de woning te hebben aangericht.

Rond 11.45 uur ontving de politie de melding van huiselijk geweld. Het slachtoffer, de 46-jarige vrouw was de woning uitgevlucht en werd opgevangen bij de buren. Ter plaatse troffen de agenten haar en gingen in gesprek. Ze vertelde dat ze in de woning een woordenwisseling had met haar ex. Tijdens de woordenwisseling bedreigde hij haar woordelijk. Om zijn woorden kracht bij te zetten gooide hij enkele stoelen in haar richting. Ook haar laptop moest het ontgelden. Het lukte de vrouw de woning uit te vluchten. Op het bureau ontkende de verdachte zijn ex bedreigd te hebben.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 15-10-2010 13:51 | © Regio Midden en West Brabant |