Gemeente Aalsmeer

Eurich slaat eerste paal Dorpshaven in Aalsmeer

Wethouder Ulla Eurich slaat eerste paal Dorpshaven in Aalsmeer

Synchroon is woensdag 13 oktober gestart met de eerste fase van het project Dorpshaven in Aalsmeer. In bijzijn van kopers en overige projectbetrokkenen sloeg Wethouder Ulla Eurich van de gemeente Aalsmeer de eerste heipaal op de bouwlocatie aan de Lijnbaan in Aalsmeer. Wethouder Ulla Eurich en directievoorzitter Ton Vaags van Synchroon verwelkomde de toekomstige bewoners hartelijk. Sommige van hen hadden zelfs twee nachten in de rij gelegen om in aanmerking te komen voor deze populaire woningen.

In Dorpshaven worden in totaal 98 woningen gebouwd met een breed scala aan woningtypen, van woonbootwoningen, dwarskapwoningen, rijwoningen tot appartementen. Fase 1 bestaat uit 29 woningen.

Door het vele water en de ruime variatie in woningtypen is er een plezierige woonomgeving. Het plan is gunstig georiënteerd nabij uitvalswegen en ligt op loopafstand van het oude en gezellige centrum van Aalsmeer gelegen. Op dit moment is de voorbereiding van het bouwrijp maken in volle gang. Voor meer informatie kunt u kijken op de website: www.dorpshaven.nl of contact opnemen met de verkopende makelaar: EKZ Makelaars, (0297) 34 44 44.

Eerder heeft Synchroon, eveneens in samenwerking met de gemeente Aalsmeer, project De Werven gerealiseerd.

Wethouder Eurich slaat 1e paal project Dorpshaven in Aalsmeer