FloraHolland


Beurzen op weg naar International HortiWeek

FLORAHOLLAND, 15 oktober 2010, (persbericht) - FloraHolland was deze week aanwezig op de Horti Fair in Amsterdam. In de stand van de veiling was speciale aandacht voor de digitale handelsplatforms. Bezoekers keken met belangstelling naar FloraHolland e-Trade, het online handelsplatform voor snijbloemen, en PlantConnect.nl, de webshop en catalogus waar dagelijks een actueel overzicht van het plantenaanbod van FloraHolland Connect beschikbaar is.
In de stand werd ook de FleurPrimeur Roos 2010 bekend gemaakt. De roze `Miss Piggy+' van veredelaar Lex+ the Rose Factory en aangevoerd door Lex+ en De Singel mag zich FleurPrimeur Roos van 2010 noemen.

International HortiWeek
In 2011 worden de Horti Fair en de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer weer in dezelfde eerste week van november gehouden. Tijdens de officiële opening van de Horti Fair werd de naam van deze tuinbouwweek, de `International HortiWeek', officieel bekend gemaakt. Dat gebeurde door Horti Fair-voorzitter Ewald van Vliet en algemeen directeur FloraHolland Timo Huges.

Eerstvolgende beurs in november 2010: FloraHolland Trade Fair Aalsmeer Dit jaar, van woensdag 3 tot en met vrijdag 5 november 2010, organiseert FloraHolland eerst nog de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer. Drie dagen lang is deze internationale handelsbeurs hét platform om zaken te doen. Exporteurs, groothandelaren en hun klanten uit binnen- en buitenland vinden er een compleet overzicht van het aanbod bloemen, planten, productconcepten, trendpresentaties en noviteiten. In totaal biedt de beurs ruimte aan zo'n 700 kwekersstands en kan de bezoeker er veel inspiratie opdoen. Meer informatie over de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer is te vinden op www.floraholland.com.

Foto: de stand van FloraHolland