RTL Group

Roel Geeraedts nieuwe Midden Oosten correspondent bij RTL Nieuws

Roel Geeraedts (37) wordt de nieuwe correspondent van RTL Nieuws in het Midden Oosten. Geeraedts was eerder al actief als redacteur in New York, politiek verslaggever en werkt op dit moment als onderzoeksjournalist van de researchredactie van RTL Nieuws.

Geeraedts volgt Conny Mus op die 20 augustus op 59-jarige leeftijd overleed aan een hartstilstand. Conny Mus was 20 jaar lang correspondent voor RTL Nieuws.

Harm Taselaar, hoofdredacteur: Conny was onvervangbaar en we missen hem nog elke dag. Maar ik ben toch ook heel erg blij dat een van onze eigen gedreven journalisten in zijn voetsporen treedt. Ik vertrouw erop dat Roel Geeraedts, als RTL-journalist in hart en nieren, zijn eigen weg vindt in het Midden Oosten.

Geeraedts over deze stap: Het is een fantastische baan en een eer om voor onze kijkers verslag te doen vanuit het Midden Oosten.

Per wanneer Geeraedts afreist naar Jerusalem is nog niet bekend.

Website: rtlnieuws.nl

---

Noot aan de redactie: fotos zijn op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718667 of onno.posthuma@rtl.nl.