Audrey Landers slachtoffer van download fraude?

15/10/2010 15:59

Weda & Wensing Advocaten

Audrey Landers slachtoffer van download fraude?

Meer dan honderd nummers van Audrey verkrijgbaar op i tunes en Amazon. Audrey ontvangt helemaal niets!

Audrey Landers is een beroemde componist, actrice en zangeres uit Hollywood en is vooral beroemd geworden door haar rol van Afton Cooper in de miljoenen hit serie 'Dallas'.

Audrey verhuisde na haar school periode naar Los Angeles en bemachtigde de begeerde rol die zij speelde van 1981 tot 1984, 1989, en daarna in de TV film Dallas: J.R. Returns in 1996.

Haar doorbraak op het witte doek maakte zij met haar rol van "Val" in de bekroonde film A Chorus Line (1985), geregisseerd door sir. Richard Attenborough en met medespeler Michael Douglas. In 1990-1991, speelde Audrey de rol van "Charlotte Hesser" in de ABC daytime seriessoap One Life to Live. Nog voor "Dallas," verscheen Audrey in talloze shows, waarvan 2 episodes in The Dukes of Hazzard in 1980.

Landers speelt ook de rol van Veronica, in de USA Network serie Burn Notice.

Als componist en zangeres, verkocht Audrey 10 gouden singles, 4 gouden en 2 platina albums. Haar bekendste hits zijn: "Mi Amor (Camilo Sesto)", "Manuel Goodbye", "Playa Blanca", en "Jim, Jeff & Johnny".

Audrey trad op in Europa, Las Vegas en Atlantic City, samen met Billy Crystal, Rich Little, en vele andere top artiesten.

Audrey heeft een grote groep fans in de hele wereld. Samen met haar getalenteerde zoon Daniel is zij bezig met het uitbrengen van nieuwe nummers.

Audrey heeft ontdekt dat meer dan 100 nummers en 12 albums op de bekende download sites verkrijgbaar zijn. De meeste van deze nummers en albums zijn uitgebracht tussen 2005 en 2009. Audrey heeft ontdekt dat meer dan 7 platenmaatschappijen, voornamelijk uit Duitsland, betrokken zijn bij het uitbrengen van deze nummers en albums. Audrey Landers heeft geen idee en is geschokt over deze werkwijze. Al jarenlang wordt haar werk via de download sites verkocht en ze heeft nog nooit een dubbeltje ontvangen. Niet als artiest, maar ook niet als tekstschrijver. Audrey heeft ontdekt dat een bedrijf in Duitsland zichzelf als tekstschrijver heeft aangemeld, terwijl Audrey dit is. Het is een zeer merkwaardige zaak die tot op de bodem moet worden uitgezocht. Audrey Landers heeft dan ook besloten om juridische stappen te ondernemen.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.paardenadvocaat.nl