Ingezonden persbericht


-----------------------------------------

PERSBERICHT 12-10-2010

Radio 8FM luisteraarsontbijt met Jan Smit

Radio 8FM nodigt vrijdagochtend 15 oktober 88 van haar luisteraars uit voor een feestelijk Radio 8FM ontbijt bij De Bosparel in Bakel. Van 8:00 tot 10:00 uur worden deze luisteraars verwend met een heerlijk ontbijtbuffet maar ook met een exclusief en intiem optreden van de populaire Volendammer Jan Smit.

Winnaars
De luisteraars van Radio 8FM konden de afgelopen weken kans maken op een toegangsbewijs voor dit ontbijt door zich op te geven via de website van Radio 8FM. De gelukkige winnaars kregen hun toegangsbewijs thuisgestuurd. Niet-winnaars moeten we helaas teleur stellen; alleen met een toegangsbewijs van Radio 8FM is het mogelijk om vrijdagochtend bij de Bosparel binnen te komen.

Optreden
Alle winnende luisteraars kunnen vrijdagochtend genieten van een intiem optreden van Jan Smit. Jan brengt natuurlijk zijn laatste single 'Zie Wel Hoe Ik Thuis Kom' (afkomstig van zijn nieuwe CD 'Leef') ten gehore. Na het optreden is er de mogelijkheid voor luisteraars om met Jan op de foto te gaan.

Verslag
De ochtendshow Rijk & Van Brabant van Radio 8FM doet live verslag van het ontbijtbuffet en het optreden van Jan Smit. De Radio 8FM live-studio wordt hiervoor op locatie bij restaurant De Bosparel opgebouwd.

NOOT VOOR REDACTIE (