Zanger Corjan brengt album uit met 5 bestseller auteurs

15/10/2010 08:30

Reality Music

De Nederlandse artiest Corjan heeft een muziekalbum uitgebracht met vijf songs, geïnspireerd door vijf bestseller boeken in een unieke samenwerking met 5 internationale sterauteurs die samen meer dan 5 miljoen boeken verkochten. Het album heet "Mystery Pop", een verwijzing naar het genre van de boeken waar het over gaat.

De auteurs Glenn Cooper (Book of Souls), Kathleen McGowan (the Book of love), Patrice Chaplin (City of Secrets), Philip Gardiner (the Bond Code) en Philippa Faulks (Masonic Magician) ondersteunen Corjan actief bij uitbrengen van zijn album. Ze geven de komende tijd via hun websites, Twitters, nieuwsbrieven, sociale netwerkpagina's en boeken kortingscodes aan hun fans en lezers voor het kopen van Corjan's album op het internet.

Wat de schrijvers over Corjan zeggen:

"Corjan is een meesterlijke zanger, schrijver en componist die een unieke niche voor zichzelf heeft gecreëerd door het gebruik van boeken als inspiratie. Hij vangt de essentie van een boek en verwerkt die tot een toegankelijk stuk muziek dat het verhaal perfect aanvult. Iedereen die mijn boeken leest en waardeert zal zijn muziek en teksten waarderen. Hij is fantastisch!"

Glenn Cooper

Bestseller auteur van Library of the Dead en The Book of Souls.

www.glenncooperbooks.com

"Corjan is een muzikale visionair met een unieke gave. Hij brengt op een magische manier boeken tot leven met zijn melodieën en teksten. Inspirerend en mystiek."

Kathleen McGowan

Bestseller auteur van The Expected One en The Book of Love.

www.kathleenmcgowan.com

"Beeldend en gedenkwaardig"

Patrice Chaplin

Bestseller auteur, toneelschrijfster en Hollywood scenarioschrijfster.

www.patricechaplin.com

Het Mystery Pop album is te koop in alle grote online muziekwinkels waaronder iTunes en via de website van de zanger.

Over Corjan

Corjan (Bergen op Zoom 1971) schrijft en produceert in eigen studio popmuziek geïnspireerd door boeken en films. In 2010 zette hij zijn eerste schreden als acteur met zijn rol in de nieuwe Britse thriller The Stone, die in 2011 uitkomt (distributie Warner Brothers) en waarvoor hij de titelsong schreef. In december 2009 werd Corjan genomineerd voor een Eurosonic Interactive Music Award. Corjan heeft een snel groeiende aanhang opgebouwd op internet door zijn unieke gebruik en combinaties van Twitter, Facebook, Youtube, Bandcamp en zijn eigen website.

Links

Website: http://www.corjan.net

Twitter: http://www.twitter.com/corjanmusic

Youtube: http://www.youtube.com/corjanmusic

iTunes: http://www.itunes.com/corjan

De film The Stone: http://www.thestonefilm.com

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.corjan.net/press