Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ZES OP DE TIEN VROUWEN WIL NIETS
LATEN VOOR MOOIER HAAR

DOVE INTRODUCEERT REPAIR THERAPY, VOOR HET ZORGELOOS

VERZORGEN VAN HAAR

Rotterdam, vrijdag 15 oktober 2010 - Het hebben van mooi haar is voor vrouwen erg belangrijk: negen op de tien vrouwen voelt zich zelfverzekerder als hun haar goed zit, zo blijkt uit onderzoek van Dove onder 733 Nederlandse en Belgische vrouwen tussen de 25 en 40 jaar. Ze doen er dan ook regelmatig alles aan om mooi haar te krijgen. Zo kamt of borstelt 90% van de Nederlandse vrouwen dagelijks het haar en gebruikt 40% minstens een keer per week een stylingapparaat. Op korte termijn wordt het haar hier glanzend, glad en soepel van, maar ondertussen wordt het haar van buiten en van binnen flink beschadigd. Ook zaken als zwemmen en in de zon zitten kunnen schadelijk zijn voor het haar. Desondanks zegt zes op de tien vrouwen deze bezigheden niet te willen laten. De nieuwe Dove Repair Therapy producten, met het unieke en gepatenteerde Micro Moisture serum en Fibre Active technologie, helpen beschadigd haar te herstellen, voeden en beschermen, zowel van buiten als van binnen. Met nieuwe Repair Therapy van Dove kunnen vrouwen dus zorgeloos doorgaan met hun 'favorite things' én tegelijk mooi, gezond en beschermd haar houden.

Zelfverzekerd met mooi haar
Om mooi haar te krijgen doen vrouwen er van alles mee, ook zaken die het haar tegelijkertijd beschadigen. Zo kleurt bijna zes op de tien vrouwen het haar minstens een paar keer per jaar, gebruikt ruim vier op de tien vrouwen minstens iedere week een stylingapparaat, doet twee op de drie minstens iedere week een strak elastiekje of klem in het haar en borstelt of kamt negen op de tien dagelijks hun haar. Maar ook andere activiteiten die vrouwen minstens meerdere keren per jaar ondernemen zoals in de zon zitten (92%) en zwemmen (78%) komen de gezondheid van het haar niet ten goede. Opvallend is ook dat een derde van de vrouwen denkt dat hun eigen haar niet beschadigd is. Zes op de tien vrouwen geeft dan ook aan dat ze hun favoriete bezigheden niet willen laten voor mooier, gezond haar.

Van normaal tot zwaar beschadigd haar: Dove helpt en beschermt Omdat Dove vindt dat vrouwen gewoon door moeten kunnen gaan met wat ze iedere dag het liefst doen, introduceert Dove Repair Therapy: een nieuwe lijn haarverzorgingsproducten. Deze producten bevatten het unieke en gepatenteerde Micro Moisture serum en de Fibre Active technologie, die beschadigd haar helpen herstellen, voeden en beschermen, van buiten én van binnen. Voor elk type haar heeft Dove producten in het Repair Therapy assortiment: of het haar nu normaal, gekleurd, dof, of zeer beschadigd is.

Klik hier voor een overzicht van het nieuwe Dove Repair Therapy assortiment en uitleg over de werking van Micro Moisture serum en Fibre Active technologie.

Klik hier voor een filmpje over de werking van Micro Moisture serum en Fibre Active technologie.

Voor meer informatie over Dove Repair Therapy: www.yunomi.nl/minisite/dove-hair

Voor meer informatie over Dove: www.dove.com

Onafhankelijk onderzoek is in opdracht van Dove uitgevoerd in september 2010 onder 300 Nederlandse en 433 Belgische vrouwen in de leeftijd 25 tot 40 jaar.

EINDE PERSBERICHT

Noot aan de redactie (