Nieuw fusiebedrijf Vanbomat verhuisd naar Waregem

15/10/2010 10:23

Vanbomat

Een nieuw fusiebedrijf, met de naam Vanbomat, is geboren. In de zomer van 2009 sloegen bouwkraanspecialist Vanbomat en familiebedrijf Louis Claeys de handen in elkaar. Dit samenwerkingsakkoord paste perfect binnen de groeistrategie van beide firma's. Onder de slogan 'Alles onder 1 dak' bouwden Vanbomat en Louis Claeys samen hun machinepark verder uit. In april 2010 sloot ook heftruckbedrijf Ockier Forklifts zich aan bij de groep.

Het trio bundelt samen meer dan honderd jaar ervaring in de verkoop, verhuur en herstelling van machines. Alle drie blinken ze uit in een gespecialiseerde bedrijfstak:

Vanbomat is de nummer 1 in snelmontagekranen en bouwliften. De uitstekende service, persoonlijke aanpak en betrouwbare producten maken het verschil.

Louis Claeys groeide in meer dan veertig jaar uit tot een bedrijf dat staat voor kwaliteit en technologisch vernuft. Van knikladers en minigravers tot schrankladers en verreikers: het gamma van Claeys is de absolute top.

Ockier Forklifts, opgericht in 1970 als een eenmanszaak, schopte het snel tot een van de marktleiders in de heftruckbusiness. Kwaliteit, knowhow en snelle interventie zijn de drie pijlers waarmee Ockier Forklifts al jaren succes boekt.

Op 1 oktober verhuisde Vanbomat naar Waregem. Het voltallige team nam zijn intrek in de nieuwe kantoren. Vanbomat zocht ruimere oorden op om verder te groeien en vooral: een uitstekende service te blijven verlenen.

De samensmelting van deze drie activiteiten betekent vooral meer gemak voor de klant. Met een centraal infopunt voor verhuur, verkoop en service kan de dienstverlening nog sneller en efficiënter verlopen. Bovendien zijn de nieuwe kantoren dankzij de centrale ligging tussen Kortrijk en Gent, vlakbij de autosnelweg E17, vanuit alle windstreken makkelijk bereikbaar.

Op maandag 18 oktober gaat de officiële openingsweek van start. Van maandag tot en met zaterdag is iedereen er welkom voor een hapje en een drankje. De ideale gelegenheid voor een kennismaking met ons bedrijf en onze medewerkers.

Met de verhuis zijn een aantal zaken gewijzigd zoals het telefoon- en faxnummer.

Adres: Expresweg 20, 8790 Waregem - Tel. 056 20 32 23 - Fax 056 22 41 43

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel