Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

CIBER Nederland sluit zich aan bij het Open Text partner program for SAP Competence

Hoofddorp/ Eindhoven- 15 oktober 2010 - CIBER Nederland, ICT-dienstverlener, is toegetreden tot het partner program for SAP Competence van Open TextTM Corporation, toonaangevend leverancier van Enterprise Content Management (ECM) softwareoplossingen. Als Services Partner van SAP is CIBER Nederland gespecialiseerd in de implementatie van SAP Software. Toetreding tot het partnerprogramma betekent dat CIBER Nederland SAP Invoice Management by Open Text intensief gaat inzetten om klanten te ondersteunen bij het automatiseren en optimaliseren van hun factureringsprocessen. In Nederland implementeert CIBER al dertien jaar hoogwaardige ICT-oplossingen en systemen bij klanten binnen verschillende marktsectoren, waaronder (high-tech) industrie, nutsbedrijven, overheid, telecom, media, financiële en zakelijke dienstverlening. Veel van deze bedrijven en instellingen verwerken jaarlijks handmatig enorme hoeveelheden facturen; een klus die veel tijd in beslag neemt. Door de implementatie van SAP Invoice Management kunnen deze factuurverwerkingsprocessen (boeken, controleren, archiveren) worden geautomatiseerd, geoptimaliseerd en vereenvoudigd. Dit levert een flinke tijd- en kostenbesparing op en verbetert de kwaliteit, zodat het risico op zoekgeraakte facturen nihil is.

Machiel Spruit, Service Line Manager SRM bij CIBER: "In de huidige markt staan omzetten en marges flink onder druk. Veel bedrijven dienen hun huidige bedrijfsprocessen te optimaliseren, om zodoende een beter eindresultaat te behalen. SAP Invoice Management van Open Text is een volledige, geautomatiseerde oplossing (OCR en Workflow) die perfect is geïntegreerd met SAP. De oplossing is geschikt voor alle industrieën en organisaties voor wie een betere controle en het verhogen van de efficiëntie bij het verwerken van inkomende facturen, vereisten zijn. We zien het partnership met Open Text vol vertrouwen tegemoet. Op dit moment zijn een aantal medewerkers van CIBER al volop in training bij SAP, zodat zij kennis kunnen vergaren over wat er precies speelt in de markt."

Ingrid Bosman, Country Manager Benelux van Open Text: "CIBER Nederland is een erkend SAP Services Partner en heeft veel ervaring in het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van SAP workflow. Met CIBER Nederland verwelkomen wij een zeer waardevolle implementatiepartner."

Open Text International BV - Zuidtoren, Taurusavenue 15, 2132 LS Hoofddorp; Telefoon: +31 (0)23 5652333

CIBER Nederland, Meerkollaan 15, 5613 BS Eindhoven, Telefoon: +31 (0)40 - 232 90 90

Over CIBER Nederland
CIBER is een wereldwijde full service ICT-dienstverlener die zich heeft gespecialiseerd in het bouwen, integreren en beheren van kritische bedrijfsoplossingen en -systemen. Deze oplossingen worden zowel in maatwerk- als in pakketvorm geleverd. De diensten worden verleend voor alle technologische platforms, besturingssystemen en bestaande infrastructuren.

In Nederland is CIBER inmiddels 13 jaar actief met ongeveer 500 medewerkers vanuit de vestigingen Eindhoven, Nieuwegein, Den Bosch, Rotterdam en Amsterdam. CIBER Nederland richt zich op de branches (high-tech) industrie, utilities, overheid, telecom, media, financiële en zakelijke dienstverlening.

Committed to the limit is een belofte die onlosmakelijk met CIBER is verbonden en staat voor 'toegewijd' oftewel 'onbegrensd betrokken'. De daarbij behorende kernwaarden als klantgerichtheid, passie, inventiviteit en creativiteit, afspraak is afspraak, inlevingsvermogen en mentaal leiderschap ondersteunen deze boodschap. We werken met mensen die bovengenoemd commitment uitdragen naar de klant én naar elkaar! We spreken duidelijke taal en zijn oprecht betrokken. Daarom staan alle medewerkers van CIBER garant voor de afspraken die we maken! Meer informatie is te vinden op www.ciber.nl

Over Open Text
Open Text, toonaangevend leverancier van Enterprise Content Management (ECM) softwareoplossingen, helpt organisaties bij het beheren van hun zakelijke content en het genereren van meerwaarde hieruit. Open Text beschikt over twee decennia aan expertise ter ondersteuning van 100 miljoen gebruikers in 114 landen. In samenwerking met onze klanten en partners brengen wij toonaangevende Content ExpertsTM bijeen om organisaties te helpen bij het vastleggen en behouden van corporate geheugen, verhoging van de merkwaarde, automatiseren van processen, beperken van risico's, compliance beheer en verbetering van het concurrentievermogen. Meer informatie is te vinden op www.opentext.com

Voor redactionele informatie: