Persbericht

DoXom introduceert managed videodienst easymeeting ~ video service provider actief op zoek naar partners in de Benelux ~

Dordrecht, 15 oktober 2010 - DoXom heeft easymeeting, een managed video-dienst geïntroduceerd. easymeeting faciliteert zakelijke videoconferenties in abonnementsvorm. Hiermee hoeven bedrijven niet langer te investeren in technische kennis voor het opzetten van videoconferenties. easymeeting werkt op basis van een videoconferencing-as-a-service (VCaaS)-model. DoXom zoekt momenteel actief naar partners om gezamenlijk de markt te benaderen.

Wanneer bedrijven gebruik willen maken van easymeeting, worden de interne videoconferentie-systemen aangemeld op het easymeeting-platform. Klanten krijgen vervolgens de beschikking over een eigen easymeeting-nummer, waarmee zij locatieonafhankelijk 1-op-1 videoconferentiegesprekken kunnen opzetten met collega's en andere easymeeting-gebruikers. Daarnaast kunnen zij zogenaamde 'multipoint' vergaderingen opzetten, met meerdere locaties tegelijkertijd.

DoXom levert easymeeting exclusief via geselecteerde partners. Het bedrijf is nog op zoek naar partners die zich specialiseren op het gebied van videoconferencing. "Videoconferencing heeft de afgelopen jaren een stevige groei doorgemaakt. Bedrijven zijn inmiddels overtuigd van de voordelen: besparingen op reiskosten, minder CO2-uitstoot en een betere werk-privé balans", zegt Jean-Paul Weterings, Commercieel Directeur bij DoXom. "De enige drempels die er nu nog liggen zijn de diepte-investering en kennis van de technologie. We zijn blij dat we easymeeting hebben opgenomen in ons productportfolio omdat easymeeting ook deze laatste drempels wegneemt."

easymeeting is per direct verkrijgbaar in de Benelux via DoXom. Binnenkort is op deze website een overzicht van partners te vinden. Voor meer informatie of een eventueel partnerschap kunt u contact opnemen met DoXom via info@doxom.com.

(243 woorden)