Ingezonden persbericht


Volkel, 13 september 2010


---

FestyLand introduceert camping voor festivalbezoekers Mogelijkheid tot overnachten op driedaags festival in Volkel

Het driedaagse FestyLand introduceert dit jaar een camping. Het festival met onder andere Guus Meeuwis & Band op het programma wil zijn bezoekers hiermee een extra service bieden. FestyLand vindt plaats op 15, 16 en 17 oktober op Landgoed Hendrickx in Volkel. Het campingterrein is geopend vanaf de eerste festivaldag vrijdag 15 oktober om 15.00 uur en sluit de poorten op maandag 18 oktober om 12.00 uur. Een plek op de camping kost ¤ 20,- en is enkel te reserveren via de website van FestyLand, waar tevens de laatste programma-updates te vinden zijn.

FestyLand beleeft dit jaar zijn derde editie. Naast de camping kent de afsluiter van het festivalseizoen dit jaar nog meer nieuwigheden ten opzichte van eerdere edities. Zo is er met het nieuwe podium Spektakulair meer aandacht voor dance. Bekende DJ's als Ferreck Dawn, R3hab en Remy staan hier op het programma. Het Pul-Fiction podium is het gevolg van een samenwerking met poppodium De Pul in Uden. Onder andere A Silent Express, momenteel bekend van de hit 'Will I Be Around', en Def Americans, de Johnny Cash tribute die onlangs op eigen kracht de grote zaal van de Effenaar uitverkocht, zullen hier optreden.

Het totale programma van FestyLand omvat meer dan 80 acts, verdeeld over zes podia en zeven sfeervolle tenten, van rock tot dance en van pop tot theater en amusement.

Kaarten voor de vrijdag en zaterdag kosten per dag ¤ 25,-. Op zondag bedraagt de entree ¤ 10,-. Een combi-ticket voor vrijdag en zaterdag kost ¤ 35,-. Tickets voor het hele weekend zijn verkrijgbaar voor ¤ 45,-. Kaarten zijn online te koop via www.festyland.nl, alsmede bij een aantal regionale voorverkoopadressen. Zie www.festyland.nl voor een overzicht van deze adressen, alsmede meer informatie over de voorverkoop, het programma, de camping en het festival in het algemeen.


---