Oranjewoud



- PERSBERICHT -

Oranjewoud nieuwe sponsor Roeibond

Heerenveen, 7 oktober 2010 - Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud wordt met ingang van 15 oktober 2010 sponsor van de Koninklijke Nederlandsche Roeibond (KNRB). Oranjewoud wordt ploegsponsor van de zware mannen sectie van de Roeibond die op dit moment bestaat uit de mannenacht, de mannen vier zonder en skiffeur Roel Braas. Daarnaast zal Oranjewoud haar naam verbinden aan het Eerstejaarsklassement van de KNRB. De verbintenis loopt tot en met de Olympische Spelen van 2012.

De Roeibond is zeer blij met Oranjewoud als nieuwe sponsor. Naast de ambitie om internationaal bij de vijf best presterende roeilanden van de wereld te horen, streeft de Roeibond er ook naar de roeisport binnen Nederland verder te ontwikkelen. Maurice Leeser, directeur Roeibond: "Oranjewoud laat met deze sponsoring van het Nederlandse zware mannen roeien en de sponsoring van het klassement voor eerstejaarsachten van studentenroeiverenigingen zien dat ze voor onze beide ambities oog heeft. Wij zijn enorm blij met de ondersteuning van Oranjewoud." Menno Smits, directeur Oranjewoud, legt uit waarom Oranjewoud voor dit sponsorschap heeft gekozen: "Roeien is een combinatie van techniek, teamwork, uithoudingsvermogen en kracht. Dit past bij de waarden en werkwijze van Oranjewoud.". Daarnaast passen de KNRB en Oranjewoud als organisaties goed bij elkaar. Smits: "De sterke en positieve uitstraling van de roeisport sluit goed aan bij onze ambities om ons profiel op de arbeidsmarkt te verbreden en onze naamsbekendheid te vergroten."
In september van dit jaar ging de Roeibond in een vernieuwd sponsormodel al een samenwerking aan met AEGON als hoofdsponsor. Het vernieuwde sponsormodel van de bond biedt ploegsponsoren meer ruimte voor associatie en exposure dan voorheen. Maurice Leeser: "De bond kan binnen het nieuwe sponsormodel meer partnerships aangaan en de samenwerking met Oranjewoud is hier een uitstekend voorbeeld van. En dat komt de sport natuurlijk ten goede."
---