Ingezonden persbericht


Nieuwsflits
Wie wint de Marie Claire Starters Award 2010?

Wordt het een online avond- en trouwjurk designshop, een guerilla lifestyle store of toch een webshop voor nieuwe buitenlandse beautyproducten? Vier vrouwelijke ondernemers strijden vrijdag 15 oktober aanstaande met hun concepten om de Marie Claire Starters Award 2010.

De Marie Claire Starters Award wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt met als doel het ondernemerschap onder vrouwen te stimuleren. Uit alle inzendingen koos een deskundige jury 3 genomineerden en zij presenteerden hun ideeën in het oktobernummer van Marie Claire. De uiteindelijke winnares wordt bepaald door de lezeressen van Marie Claire door te stemmen op hun favoriet. De presentatie aanstaande vrijdag is in handen van Olcay Gülsen, zelf succesvol onderneemster en eigenaresse van kledingmerk SuperTrash. Kijk op: http://www.Marieclaire.nl/startersaward om filmpjes van de 3 genomineerde concepten te bekijken.

Wilt u aanwezig zijn bij deze middag? U kunt zich dan aanmelden via pers@sanoma-uitgevers.nl (Locatie: Mercedes-Benz Nederland B.V., Van Deventerlaan 50 te Utrecht, vrijdag 15 oktober van 15:00 - 17:30 uur.) Over Sanoma Uitgevers
Sanoma Uitgevers is met 70 publiekstijdschriften, 9 events, 180 websites, 23 mobiele sites en 17 apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sanoma bereikt met alle media circa 90% van de Nederlandse bevolking van 13 jaar en ouder (bron NOM-STIR).

Sanoma weet wat er leeft. Bij lezers van tijdschriften, bij bezoekers van sites en evenementen. Sanoma weet hoe doelgroepen denken, wat ze doen en laten. En die kennis delen we graag met onze business partners.

In 2009 haalde Sanoma Uitgevers met haar dochters een omzet van 493,2 miljoen euro. Sanoma Uitgevers maakt deel uit van Sanoma Magazines, een divisie van de Sanoma Group, een Europese mediagroep actief in verschillende mediasectoren in twintig landen.

Meer informatie over Sanoma Uitgevers: sanoma-uitgevers.nl

Volg ons op Twitter: twitter.com/sanomaNL


Noot voor redacties


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (

Ingezonden persbericht