Ingezonden persbericht


Leipzig, 15.10.2010
Travel24.com: "Iedere Dag de beste Deals"/ Expansie naar Nederland

Alle grote Nederlandse reisorganisaties in de aanbieding

De aan de Frankfurter beurs genoteerde Travel24.com AG, die met succes het reisportaal www.travel24.com, bedrijft, is nu ook in Nederland actief. Alle belangrijke Nederlandse touroperators zijn in het grote reisportfolio van www.travel24.nl terug te vinden. Travel24 is met deze activiteit het eerste onafhankelijke portaal in Nederland dat in uitgekozen produktsegmenten met Traveltainment-technologie werkt. Het eigen vliegticketsegment van Unister wordt binnenkort in de pagina geïntegreerd. "Nederland is een volwassen markt met een hoge online affiniteit. We verwachten dat Travel24.com binnen 3 jaar tot de leidende reisportalen gaat horen", aldus Travel24-directeur Jan Valentin. Travel24 onderscheidt zich door een veelvoudig getestete en excellente gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit van gegevens. Onder het motto "Iedere dag de beste deals" zoeken produktmanager en Nederlands vakpersoneel de beste aanbiedingen uit.

Met de start in Nederland zet Travel24.com zijn expansie voort. Nog dit jaar is ook een start in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk gepland. Travel24.com is behalve in Duitsland ook in Oostenrijk en Zwitserland actief. Logo travel24.com
download Logo
download Message
---
Over travel24.com
Travel24.com AG is een aan de Frankfurter beurs genoteerde N.V. die merendeels in eigendom is van de Unister Gruppe uit Leipzig. Deze onderneming heeft reis- en vliegportalen zoals www.travel24.com, www.flug24.de en www.lastminute24.com De N.V, die in 1999 opgericht is, hoort tot de bekendste reisportalen in Duitsland (UMA 2009) met full-service. Markten waarop de N.V. opereert zijn Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Travel24.com richt zich tot vakantiegangers en zakenreizigers met de volgende boekingscategorieën: vliegtickets, lastminute & pakketreizen, eigen vervoer-reizen, korte reizen en vakantiehuizen. Er zijn aanbiedingen van bijna alle grote reisorganisaties te vinden, van 70.000 Hotels en van 750 vliegmaatschappijen. Unister groeit en heeft meer dan 250 vacatures o.a. in Leipzig, Magdeburg, Chemnitz, Dresden en Jena uitgeschreven. Meer informatie onder www.unister.de/karriere/stellenangebote.html.