Ingezonden persbericht


FLITSENDE START VAN DRIEDAAGS EVENEMENT VOOR PERTIJS JUWELIERS EN TAG HEUER.

Breda, 15 oktober 2010 - Pertijs en TAG Heuer daagden hun relaties gisteravond uit om tegen ex-F1 coureur Robert Doornbos te racen. Veel relaties gingen de uitdaging aan en stapten vol zelfvertrouwen in de speciaal daarvoor geplaatste F1 simulatoren.

Verena Schellenberger, Marketing Director TAG Heuer en Paul Pertijs, CEO Pertijs Jewellers Group openden het evenement en overhandigden Robert Doornbos ter ere van het partnership met TAG Heuer, een prachtig horloge: TAG Heuer Monaco LS. Daarna kon de race van start gaan!

De sfeer was goed, de opkomst was overweldigend en alle elementen van de avond pasten perfect in het raceachtige concept ( bedacht door GR8 Industries). Uiteraard konden de gasten de gehele collectie van TAG Heuer bewonderen. Dat Robert nog steeds razendsnel is in een racewagen, heeft hij gisteren weer bewezen! Niemand wist zijn tijd te verbeteren.

Pertijs en TAG Heuer kijken terug op een geslaagde avond en gaan ervan uit dat er vandaag 15 oktober (tot 17.30 uur) en morgen 16 oktober (11.00 uur - 17.00 uur) veel mensen naar de winkel komen om te racen tegen de tijd van Robert Doornbos. Wie durft de uitdaging aan? De winnaar wacht een geweldige prijs dat wordt aangeboden door TAG Heuer.

Pertijs Juweliers, Weerijssingel 63-65, Breda, Tel: 076-5141416, www.pertijs.nl




Ingezonden persbericht