Bongo lanceert cadeaubon met keuze uit 40 chocolatiers

15/10/2010 17:02

WEEKENDESK

Bongo lanceert cadeaubon met keuze uit 40 chocolatiers geselecteerd door Callebaut.

Het nieuwe Bongo-gamma ligt in de winkel en is uitgebreid met gloednieuwe thema's. De nieuwe Bongo Passie voor Chocolade is samengesteld uit 40 chocolatiers geselecteerd door Callebaut. Chocolatier Burie, Günther Watté, Sweertvaegher, Chocolatier Van Hoorebeke, Chocolatier de

Hucorne-Fronville, .. en nog meer artisanale chocolatiers hebben alvast een lekker Bongo-pakket samengesteld.

De realisatie van dit kwaliteitsgeschenk kwam tot stand samen met Callebaut, wereldmarktleider van kwaliteitschocolade die binnenkort zijn 100ste verjaardag viert. Chocolade is een passie, en daar gaan ze heel ver in. Callebaut chocolade verdient werkelijk het kwaliteitszegel van "Finest Belgian Chocolate"!

De Bongo Passie voor Chocolade geeft de ontvanger een cadeaubon ter waarde van 35 euro waarmee hij of zij bij één van de geselecteerde Belgische topchocolatiers chocolade mag gaan uitkiezen. Bij bepaalde chocolatiers kunnen ook demonstraties bijgewoond worden.

Wie zijn familie, vrienden of relaties wil verrassen met een mooi kwaliteitsproduct kan hiervoor terecht op www.bongo.be, de Bongo-shops in Antwerpen, Gent, Luik, het shoppingcenter van Wijnegem, Woluwe Shopping Center, City2 Shopping Center (Brussel), Leuven, Kortrijk en Louvain-La-Neuve. Ook bij Dreamland, Fnac, Standaard Boekhandel, Club, Happyland, Fun, AS Adventure, Connections, Thomas Cook en Inno kan je een Bongo kopen.

Over Bongo

Bongo is de grootste aanbieder van belevenisbonnen in de Benelux. Het bedrijf behoort tot de groep Smart & Co, actief in achttien landen. De groep Smart & Co telt momenteel meer dan vijfhonderd medewerkers, waarvan er 65 tewerkgesteld zijn in Antwerpen. Het volledige gamma bestaat momenteel uit een zestigtal verschillende Bongo's, met elk jaar nieuwe thema's en belevenissen.

Contact

Ruud Tiebos

T: 03 202 16 60

M: 0497 474 987

E: ruud@bongo.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel