Politie Zeeland


---

1841-2010 Aanrijding bij Meliskerke
Op de kruising Poppendamseweg / Mariekerkseweg bij Meliskerke kwamen vrijdagmiddag twee personenauto's met elkaar in botsing.
Een 55-jarige man uit de gemeente Veere reed op de Poppendamseweg en wilde de Mariekerkseweg oprijden. Tijdens dit oprijden gaf hij nog voorrang aan een fietser die over het fietspad aan kwam rijden. Daarna reed hij de rijbaan op en zag hierbij een auto met aanhanger, bestuurd door een 60-jarige man uit de gemeente Veere, over het hoofd, en er ontstond een aanrijding. In de auto van de 60-jarige man, die pijn had in zijn pols, zat ook zijn kleinzoon van 6 jaar oud. Het kind had schaafwonden op zijn gezicht. Beide auto's raakten beschadigd.

1842-2010 Aanrijdingen in Goes
In Goes gebeurden vrijdagmiddag twee verkeersongevallen.

Een 16-jarig meisje fietste over de Beatrixlaan in de richting van de Louise de Colignylaan. Op de kruising met de 's-Heer Elsdorpweg kreeg zij geen voorrang van een 72-jarige automobilist uit Oost-Souburg, die uit de 's-Heer Elsdoprweg kwam. Het meisje viel en liep letsel op aan haar knie, elleboog en hand. Zij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Op de Van Hertumweg vond een kop / staartaanrijding plaats. Een 23-jarige automobilist uit 's-Gravenpolder reed tegen een auto voor hem, bestuurd door een 44-jarige man uit de gemeente Goes. Deze man ging stilstaan om een voetganger op de oversteekplaats te laten oversteken. De 23-jarige man had dit te laat in de gaten. De 44-jarige man had door de aanrijding last van zijn nek. Hij is onderzocht door personeel van de ambulance maar niet vervoerd naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn waarschijnlijk total-loss.

1843-2010 Zakkenrollerij in Middelburg
In de Lange Delft werd vrijdagmiddag een 59-jarige Middelburgse vrouw van haar portemonnee beroofd.
De portemonnee, met daarin persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's, werd ongemerkt uit haar schoudertas weggenomen.





Politie Zeeland