Ingezonden persbericht


Persbericht

VVD Bodegraven-Reeuwijk
bakt geen zoete broodjes

Enthousiast team ziet de verkiezingen positief tegemoet

Met nog slechts 6 weken te gaan tot de gemeenteraadsverkiezingen van 24 november, hebben kandidaten en bestuur het afgelopen weekend enthousiast samengewerkt tijdens een bonbon workshop bij de Patissiers Femke & Sander in Reeuwijk.

De bonbons die de teams maakten, hadden wel degelijk te maken met het verkiezingsprogramma van de VVD. Er zijn tenslotte harde noten te kraken en het is niet alleen maar rozegeur en maneschijn. Bovendien is het bij bonbons net als het programma van de partij: het gaat om de inhoud! De VVD-kandidaten creëerden hun zelfgemaakte bonbons aan de hand van een drietal thema's: Leefbaarheid, Verkeersveiligheid en Ondernemerschap/Werkgeverschap. En dat is zeer zeker gelukt. Er werd veelvuldig omgesprongen met metaforen - 'zuur' omdat er een zuinig beleid aan komt, maar daarna wat zoeter omdat de resultaten te zien zijn. Vanzelfsprekend bevatten de bonbons over het thema Verkeersveiligheid geen alcohol en combineren zij een toegankelijke smaak met een zachte inhoud.

De eerste 10 kandidaten die zich straks na 24 november hard zullen maken voor de nieuwe gemeente, zijn deze verkiesbare VVD-ers: Lizette Visscher (lijsttrekker), Jan-Christiaan Goudbeek (nr. 2 en de huidige wethouder in Bodegraven), Jan van Dam (nr. 3), Wim Bruins (nr. 4), Janny Molenaar-Macdaniel (nr. 5), Gerrit van Eijk (nr. 6), Peter van der Sterre (nr. 7), Addy Vos (nr. 8), Remco van der Vorst (nr. 9), Thomas Knoope (nr. 10). Onder deze tien zijn mensen, in de leeftijd van 31 tot 70, bevinden zich ondernemers, werknemers, vrijwilligers en gepensioneerden uit Reeuwijk (nr. 1, 3, 5 en 8) en Bodegraven (nr. 2, 4, 6, 7, 9 en 10).

Janny, Peter, Remco en Thomas zijn nieuw aan het politieke front en zij gaan dus met een frisse blik de verkiezingen in. De hele lijst van kandidaten is een weloverwogen doorsnee van het volk in onze dorpen: Reeuwijk Brug (10), Bodegraven (12), Nieuwerburg (3), Driebruggen (1) en Sluipwijk (2),

Fotobijschriften:
Lijsttrekker Lizette Visscher, bijgestaan door Wim Bruins (r) en Jan van Dam (l), buigt zich over de verkeersveilige alcoholvrije bonbons. V.l.n.r. Jan van Dam, Jan-Christiaan Goudbeek, Peter van der Sterre en Wim Bruins werken als een geoliede machine aan de pure smaken.

*************************************************