Senternovem

07-10-2010 |

Bijeenkomsten INTERREG IVB Noordzee regio programma


- Het INTERREG IVB Noordzee regio programma houdt op 16 en 17 oktober aanstaande een werkbijeenkomst voor cluster projectaanvragers. Vragen die aan bod komen zijn: Wat zijn de thema's, waarop projectconsortia zich willen groeperen? En welke activiteiten (onderzoek, netwerkvorming, beleidsbeïnvloeding) worden ontwikkeld in zo'n cluster? Concrete bouwstenen voor de bijeenkomst zijn de 21 cluster projectideeën die zijn ingediend bij het internationale secretariaat.


- Voordat de reguliere call opent, organiseert het internationale secretariaat mogelijk een werkbijeenkomst. Ook zal het mogelijk zijn om een vooradvies in te winnen bij het internationale secretariaat. Houd voor de werkbijeenkomst en de indiening van een aanvraag voor een vooradvies de website in de gaten.


- Het internationale secretariaat organiseert in de winter waarschijnlijk een bijeenkomst, waarbij de hoofdaanvragers van een cluster project een adviesgesprek kunnen houden met de medewerkers van het internationale secretariaat en de nationale contact personen.


- In juni 2011 beslist de stuurgroep (Steering Committee) van het INTERREG IVB Noordzee regio programma in Duitsland over de ingediende reguliere en cluster projectaanvragen.


- De jaarconferentie van het INTERREG IVB Noordzee regio programma is in Brugge, België, op 21-24 juni 2011.
Wijzigingsdatum |

07-10-2010