Gemeente Kollumerland

Burgemeester opent expositie `Van tien realisten'

`Van tien realisten' is de naam van de nieuwe expositie in Galerie Noordvleugel in Veenklooster welke op zaterdag 16 oktober a.s. om 14.30 uur geopend wordt door burgemeester Bearn Bilker. Vanaf dinsdag 19 oktober is de expositie in Fogelsangh State voor een ieder te bezichtigen.

Galerie Noordvleugel is het voormalige koetshuis van de Fogelsangh State en wordt door het beheerdersechtpaar Bosma gebruikt als galerie. De nieuwe expositie past prima in het pittoreske decor. De tien realisten, waaronder Marius van Dokkum, Paul Christiaan Bos en Martin Sijbesma, zullen in de komende tijd wisselend werk tonen zodat bezoekers een overzicht krijgen van hun gehele collectie.

Een bezoek aan de galerie kan gecombineerd worden met een bezichtiging van Diggelgoed; de verschillende serviescollecties van Jan en Mineke Bosma. Daarnaast kunnen bezoekers een kijkje nemen in de lijstenmakerij. Meer informatie over deze tentoonstelling, de deelnemende schilders en hun werk is te vinden op www.galerienoordvleugel.nl


---

---
///////////////////

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Willeke Zeilstra
Afdeling communicatie
Gemeente Kollumerland c.a.
Tel. 0511-458802
E-mail: w.zeilstra@kollumerland.nl

Contactgegevens

Van Limburg Stirumweg 18
9291 KB Kollum
Postbus 13, 9290 AA Kollum
T: (0511) 45 88 88
F: (0511) 45 88 46
E: gemeente@kollumerland.nl
Klik hier voor de openingstijden

---