RTL Group

Jubileum voor 'Campinglife' met tiende vernieuwd seizoen

Kampeervakanties zijn populairder dan ooit. Ongetwijfeld heeft het RTL 4-programma Campinglife daar een steentje aan bijgedragen. Beelden van meer dan honderd campings, nog meer vakantievierende gezinnen en duizenden prachtige plekjes in Europa hebben er de afgelopen jaren voor gezorgd dat de kijker enthousiast raakt voor een vakantie op de camping. Dit jaar viert het kampeerprogramma een jubileum. Want voor het tiende jaar wordt de RTL 4-kijker tijdens de donkere en koude wintermaanden weer even mee op vakantie genomen. Vanaf zaterdag 16 oktober reizen Sander Janson en Jessica Mendels weer door Europa op zoek naar de mooiste locaties, gezellige campings en dat heerlijke vakantiegevoel.

Ook dit tiende seizoen bezoeken Sander en Jessica verschillende campings. Ditmaal liggen Duitsland, Italië, Frankrijk en ons eigen landje op hun route, waar ze natuurlijk weer op pad gaan met Nederlands gezinnen die daar vakantie vieren. Maar dit keer doet de familie niet datgene wat ze zelf leuk vindt, maar beleeft ze de ideale vakantiedag van het andere gezin. Zo maken luxe kampeerders een blotevoetenwandeltocht, ondergaat de altijd relaxte en ietwat luie rockband de vakantiedag van een profwielrenner, viert een hip stel ineens een gezinsvakantie met de kleine kinderen van het andere gezin en een lakei van het koninklijk huis gaat aquagymen op de camping. Het zorgt in elk geval voor hilarische momenten, maar ook voor eyeopeners. En Sander en Jessica, die moeten weer flink aan de bak.

Uitzending: vanaf 16 oktober, elke zaterdag tussen 18.55 uur en 19.30 uur bij RTL 4.

---

Noot aan de redactie: nieuw fotomateriaal is vanaf vrijdag 1 oktober via fotoaanvraag@rtl.nl op te vragen. voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Eva Peters tel. 035 6718971, eva.peters@rtl.nl.